En sød og personlig indflyttergave Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , , , ,

En sjov indflyttergave til de nye beboere

Hvad giver man de nye husejere i indflyttergave? Eller de unge mennesker, der lige er flyttet i lejlighed for første gang? Når man står der midt i alt flytterodet, er det skønt med en hjælpende hånd!

De to kuponhæfter, Tillykke med det nye hus! og Tillykke med den nye lejlighed!, er en sjov og utraditionel indflyttergave. Her kan du give en tiltrængt og hjælpende hånd i form af små gavekort, der for eksempel kan indløses til “Hjælp til flytningen”, “1 time med boremaskine” eller “1 x Varm aftensmad”.

Kuponhæfterne til de nye beboere indeholder begge 30 kuponer, men du bestemmer helt selv, hvor mange du vil give. Begge kuponhæfter er designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du en sød og betænksom indflyttergave.

Se også: Tillykke med den nye baby

En sød og praktisk indflyttergave

Giv et kuponhæfte til de nye beboere og forkæl dem med små og store tjenester, der helt sikkert vil blive sat pris på! Er der noget særligt, du gerne vil glæde modtagerne med, finder du nederst også blanke kuponer, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Læs mere om kuponhæfterne her: Tillykke med det nye hus! og Tillykke med den nye lejlighed!

Hvad får du?

I hver pakke er der 30 søde og betænksomme gave-kuponer til dem, der lige har købt hus eller er flyttet i lejlighed – måske endda for allerførste gang. Der er også blanke kuponer i pakken, hvis der er en særlig gave, du gerne vil give. Begge kuponhæfter indeholder indeholder 30 gavekort, 1 forside samt blanke kuponer.

En sød og personlig gaveide til de nye husejere eller den, der lige har købt lejlighed.

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en sjov og hyggelig gave, som er nem at lave. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så har du en sød og personlige gave!

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...