En sød og romantisk gave til Papirbryllup Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , , ,

Hvad giver man til et Papirbryllup?

Når man har været gift i et år, kan ægteparret fejre Papirbryllup. På den to-års bryllupsdag kaldes det et Bomuldsbryllup og efter tre år, Læderbryllup. Alle de forskellige årsdage har navne, helt op til Granitbryllup som er 90 års ægteskab. Der er tradition for, at parret giver hinanden en gave, der passer til navnet på bryllupsdagen – men hvad kan man give til den første bryllupsdag?

De søde parspil, kuponhæftet og også de romantiske kærestebreve fra Lou Noire er en oplagt gave til et Papirbryllup. Alt er designet i PDF og kan hurtigt downloades og printes ud – på papir! Det er en sød og personlig gave med masser af kærlighed og romantiske handlinger, som nok skal vække lykke i ægteskabet. ♥

Læs mere om de enkelte spil og kuponhæfter ved at klikke på links og billeder.

Romantiske gaveideer til Papirbryllup

52 dejlige dates for kærestepar

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - Datingkrukke

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Tænk, hvis hver dag var lige så romantisk som jeres bryllup – eller som dengang I var nyforelskede! Imellem jobs, hus og børn kan det dog være svært at finde tiden til at date, ligesom dengang I blev kærester.

Med parspillet 52 dejlige dates for kærestepar kan I genskabe de første stævnemøder, der gav røde kinder og lære hinanden at kende på ny. Den sjove dating-udfordring giver jer 52 ideer til dejlige aktiviteter, som I kan lave sammen.

I pakken er der 52 kuponer med forslag til romantiske, sjove, kreative og kærlige dates + 12 blanke kuponer, så I selv kan planlægge flere dejlige dates. Gør jer klar til at trække en kupon og spørg hinanden: Hvad skal vi lave i dag? Ideerne til sjove ting, I kan lave sammen, er mange:

– Brunch og bobler
– Brætspilsaften
– Planlæg en weekendtur
– Genskab den første date

I alt får I 52 skønne ideer til dates for kærestepar. Nogle dates kræver lidt planlægning, imens andre kan udføres med det samme. Der er både forslag til dates, der koster penge og også masser af ideer til gratis aktiviteter.

Læs mere her: 52 dejlige dates for kærestepar

24 kærlighedskuponer

Skal din elskede forkæles ekstra meget på jeres bryllupsdag? De søde kærlighedskuponer er fyldt med romantik og masser af kærlige handlinger!

I pakken er der 24 kærligheds-kuponer, 4 blanke og 1 forside. Pakken indeholder blandt andet kuponer med teksten:

– Du må bestemme filmen
– Jeg laver din livret
– Jeg taler ikke, mens du ser tv
– En aftentur under stjernerne

I alt får du 24 romantiske og kærlige kuponer, 4 blanke kuponer samt 1 forside. Har modtageren et særligt ønske, kan du udfylde en af de blanke kuponer og lægge den ved.

Læs mere her: 24 Kærlighedskuponer – 39,95 kr.

En lille æske fyldt med kærlighed

Lou Noire - En lille æske fyldt med kærlighed - Cover

En lille æske fyldt med kærlighed – 39,95 kr.

Det er blevet tid til at forkæle verdens bedste kæreste! Under hjertet på den lille æske gemmer der sig masser af kærlighed, i form af de sødeste gavekort til små og store romantiske overraskelser. Forær den til Valentinsdag, årsdag eller bare fordi…

I pakken er der 30 små gavekort til forkælelser samt en lille kærligheds-æske, som du nemt kan folde. Du vælger helt selv, hvor mange af gavekortene, du vil give. Og der er meget at vælge imellem, for eksempel: “En romantisk picnic”, “En hel dag fyldt med forkælelse” eller “En gang massage”.

Kort og æske kommer i en PDF-fil, som kan downloades med det samme. Print det hele ud i farver og klip dem ud. Følg vejledningen, når æsken skal samles, læg kortene i og kom også gerne et lille chokoladehjerte eller et par rosenblade i øverst. Luk æsken ved at folde de to hjerte-halvdele ind i hinanden.

Køb den søde æske her: En lille æske fyldt med kærlighed

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere romantiske ideer her!

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!