Erotiske julekalendere til par Slået op i: Erotik – Emner: , , , , , , ,

Forkæl kæresten med en erotisk julekalender

Tag jer tid til hinanden i december med en af de syndige, erotiske julekalendere. Julemåneden kan godt være travl og fyldt med alt for meget, der skal nås. Giv hinanden en julekalender, der vækker lysten og glæd jer til en syndig julemåned.

Vil du gerne gøre din elskede glad hele december måned, så giv kæresten en gave, I kan bruge sammen. De frække julekalendere fra Lou Noire lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Måske er det en af disse julekalendere, du skal forkæle dig selv og kæresten med i år?

En julekalender, hvor I glæder jer til at skulle i seng!

Erotiske julekalendere er et sjovt og spændende alternativ til den traditionelle julekalender. De erotiske pakkekalendere fra Lou Noire gemmer på 24 romantiske overraskelser, forslag til forførende forspil og sjove sexlege. Nyd spændingen, når I åbner julekalenderen sammen – og glæd jer til en lystig julemåned!

Der er både færdige julekalendere med forslag til sexede julelege og kalendere, hvor du selv bestemmer indholdet. En erotisk julekalender skal nemlig være lige præcis så uskyldig eller fræk, som fantasien rækker til. Er I klar til en uartig og udfordrende december? Så læs med her!

En uartig julekalender

Julekalenderen, der får hver dag til at føles som juleaften! Glæd jer til en skøn julemåned med 24 frække overraskelser i den uartige pakkekalender. Pakkekalenderen fra den frække nisse er fyldt med inspiration til uartige julelege. Du bestemmer selv, om gaverne skal leveres med eller uden nissekostume…

I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til syndige juleforkælelser igennem hele december. I kuverterne gemmer der sig 24 syndige fristelser, der kan sprede masser af stemning i december. Har kæresten særligt uartige ønsker, er der også blanke kort med, som du selv kan udfylde og lægge ved.

Køb den som en overraskelse til din kæreste eller giv hinanden en julekalender, hvor I glæder jer til at komme i seng og åbne dagens kuvert! Læs mere om julekalenderen her: En uartig julekalender

24 frække udfordringer

Er du frisk på en fræk udfordring? De 24 kuverter er fyldt med frække, uartige og direkte syndige udfordringer til kærestepar. Fyld den hemmelige skuffe med nyt sexlegetøj, hæng den uartige julekalender op i soveværelset og glæd jer til 24 frække dage! Køb den slemme, slemme julekalender her: 24 frække udfordringer – 39,95 kr.

Lav din egen frække julekalender

De 24 frække kuponer er en sjov og uartig julekalender til manden, du elsker. Print kuponerne ud og læg dem i en af de mange færdige gaveæsker og julekuverter fra Lou Noire – så har du en pakkekalender med 24 frække overraskelser. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker. Mangler du inspiration til indpakningen af julekalenderen, så læs med her: Smukke ideer til indpakning af pakkekalender

Køb dem her: 24 frække kuponer
Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her