Erotiske julekalendere til par Kategori: Jul, Parforhold, Små uartigheder – Tags: , , , , , , ,

Erotiske julekalendere, der vækker glæde i hele december

Tag jer tid til hinanden i december med en af de skønne, erotiske julekalendere. Julemåneden kan godt være travl og fyldt med alt for meget, der skal nås. Giv hinanden en julekalender, der vækker lysten og glæd jer til at åbne en ny låge sammen hver dag.

De erotiske julekalendere kommer i alle prisklasser. Der er både julekalendere med sexlegetøj og også søde og romantiske julekalendere med forslag til sexede julelege. Er I klar til en fræk og fantasifuld december? Så læs med her!

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af årets julekalender til par fra Sinful

24 frække kuponer

Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en fræk lille pakkekalender med 24 frække overraskelser til jul. Eller bare, når du har lyst… Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer.

frække kuponer

Amorelie Erotisk Julekalender

Julekalenderen fra Amorelie får hver dag til at føles som juleaften! Den erotiske julekalender gemmer på 24 låger med frække og sensuelle overraskelser. Glæd dig til massageprodukter og sexlegetøj fra blandt andet Kink, Womanizer, Moqqa, Miss V og Bijoux Indiscrets. Det bliver helt sikkert en sjov december!

Køb den her: Amorelie Erotisk Julekalender

 Erotisk Julekalender

Amorelie Erotisk Julekalender – 1199,00 kr.

Årets julekalender til par fra Sinful

Vil du gerne forkæle din elskede hele december måned, så giv hinanden en gave, I kan bruge sammen. Årets julekalender fra Sinful lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Den erotiske pakkekalender indeholder populære bestsellere fra Sinful, og de 24 låger gemmer på sjovt sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og de lidt mere kinky produkter til blid bondage. Nyd spændingen, når I åbner lågen sammen – og glæd hinanden hele december.

Julekalenderen kommer også med et inspirationshæfte, fyldt med eksperttips til både nybegyndere og til par, der har lidt mere erfaring. NB! Kalenderen er kun kun lavet i et begrænset antal og bliver hurtigt udsolgt.

Køb den her: Sinful Julekalender til Par 2019

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender 2019 – 795,00 kr.

Romantisk Julekalender til Par

Er I klar til en måned fyldt med kærlighed og sjov inspiration til sexlivet? Denne romantiske kærligheds-kalender har 24 låger, fyldt med forslag til hvad I kan lave sammen. Vælg dagens aktivitet mellem sexede, hyggelige og sjove forslag. Og der er noget for enhver smag: Hver låge gemmer på tre forslag, der lægger op til dybe samtaler, foreslår ting I kan lave sammen udenfor hjemmet – eller i sengen. I vælger selv…

Åben en låge hver dag og glæd jer til en hel måned fyldt med nærvær, romantik og masser af kærlighed!

Køb den her: Romantisk Julekalender til Par

Romantisk Julekalender til Par

Romantisk Julekalender til Par – 99,00 kr.

Vil du se alle de andre julekalendere, så klik her!

Orion Erotisk Julekalender

Årets erotiske julekalender fra Orion består af 24 små pakker med små og store uartige overraskelser. Det stilrene design vil pynte i ethvert soveværelse, imens I glæder jer til en lystig julemåned. De 24 pakker gemmer på massageprodukter, sexlegetøj og udstyr til soft-bondage.

Køb den her: Orion Erotisk Julekalender

erotiske julekalendere

Orion Erotisk Julekalender – 1100,00 kr.

LÆS OGSÅ: Romantisk og småuartig kærligheds-kalender

Lav din egen kærlighedskalender

De 24 Kærlighedskuponer – til ham der skal forkæles er en af de søde og anderledes julekalendere til manden, du elsker. Rul kuponerne sammen og læg dem i en af de mange færdige kalendere – så har du en romantisk julekalender.

kærlighedskuponer

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 39,95 kr. – køb dem her!

Læs alle de andre artikler om jul...

« Julekalendere med slik – i luksus-udgaven!
Julekalendere til kæledyr »