Smukke ideer til indpakning af pakkekalender Slået op i: Jul – Emner: , , , , , ,

Kreative ideer til indpakning af julekalenderen

Mangler du inspiration til indpakning af pakkekalender? Hjemmelavede pakkekalendere, hvor hver enkelt gave er nøje udvalgt til modtageren, vækker altid glæde! Her får du her en masse gode ideer til indpakning af pakkekalender og hjemmelavede julekalendere.

Der er både æsker og kuverter samt tips til, hvad du kan fylde pakkekalenderen med. Alle kalendere er fra Lou Noire og kan downloades og printes med det samme. Uanset hvilken en du vælger, bliver det helt sikkert en julekalender, der vil blive husket, længe efter julepynten er pakket væk!

Vil du se alle de andre julekalendere, så klik her.

Nummererede æsker til pakkekalenderen – 24 stk.

Skal du i gang med en hjemmelavet julekalender, og mangler du nogle små juleæsker til at gemme alle de fine gaver i? De 24 firkantede bokse er hurtige at samle, og det stilede juledesign vil pynte i ethvert hjem! De 24 julede æsker er sød indpakning til en julekalender og fås i farverne sort, grøn, blå, rød og lyserød.

Køb dem her: En julekalender med 24 æsker – sort/hvid – 39,95 kr.

24 kuverter til julekalender

Mangler du fin og festlig indpakning til en julekalender, så kan du også købe de søde julekuverter fra Lou Noire uden indhold. Så kan du selv bestemme, hvad der skal i! Og de er nemme at lave: Når du først har klippet de 24 kuverter ud, så folder du bare langs de hvide streger. Der skal lidt lim på de skrå kanter, inden du bukker kuverten sammen – og så er den færdig! Det lille hjerte pynter skønt på bagsiden.

Du finder kuverterne her: 24 kuverter til julekalender – 29,95 kr.

24 juleæsker – med røde & hvide striber

De firkantede bokse er hurtige at samle, og de røde bolchestriber giver en hyggelig julestemning i ethvert hjem! I pakken er der 24 æsker (ca. 5×5 cm), som du kan fylde med et kuponhæfte, et sødt brev eller et lille stykke slik. Æskerne er røde med hvide striber samt mørkegrå nummerering fra 1-24. De julede æsker er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Køb dem her: 24 juleæsker – med røde & hvide striber – 29,95 kr.

Leder du efter færdige julekalendere?

Hvis tiden pludselig løber fra dig, er der også mange spændende julekalendere, som allerede er klar til at blive foræret væk, og som kan vække lige så stor glæde. Se alle de sjove julekalendere her: Se alle de søde julekalendere fra Lou Noire – klik her!

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...