Erotiske spil til soveværelset Kategori: Parforhold, Små uartigheder – Tags: , ,

Erotiske spil – hvor alle er vindere!

Erotiske spil kan give ny inspiration og mere leg og nydelse i soveværelset. Slip fantasien løs og giv hinanden en kærlighedsudfordring med et af de sjove erotiske spil, hvor der kun er vindere. Savner I inspiration kan et af de frække spil fylde nætterne med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser.

Frække spil til par

Alle spillene her er på engelsk, men reglerne er simple og nemme at følge. Lad terningen eller kortet bestemme, hvad der skal ske og få meget mere romantik, flere grin og masser af nydelse. Køb kærligheds-spillene som en overraskelse til din elskede eller giv hinanden en kærlighedsudfordring, hvor I glæder jer til at komme i seng!

Bonbons Lucky Love Dice Terninger

Når terningerne kastes, er den erotiske leg skudt i gang. Lad Love Dice-terningerne bestemme, hvor, hvordan og hvad, der skal ske! Love Dice-terningerne er et sjovt spil med en masse forskellige frække udfordringer. Terningerne fra Petits Bonbons er designet Bijoux Indiscrets, det spanske firma med forførende kvalitetslegetøj, der taler til de feminine fantasier.

Terningerne er blanke, når I pakker dem ud. I skal nemlig selv designe de tre terninger med de medfølgende klistermærker. På klistermærkerne er der blandt andet billeder af en seng, et badekar og en bil. Andre giver navnene på forskellige kropsdele eller fortæller, hvad I skal gøre, for eksempel dufte, bide og kysse. Kast terningerne og lad tilfældighederne bestemme, hvad der skal ske!

Køb dem her: Bonbons Lucky Love Dice Terninger

erotiske spil

Bonbons Lucky Love Dice Terninger – 69,00 kr.

Fifty Days Of Play Erotisk Spil

Fifty Days Of Play er et erotisk brætspil inspireret af ‘Fifty Shades of Grey’. Spillet indeholder en terning samt 50 kuverter med lege, overraskelser og oplevelser, I kan nyde sammen. Kuverterne kommer i fem farver, fra jomfruelig hvid til forførende sort. Farven på kuverten afgør, hvem der skal være dominant, og hvem der skal være lydig – og hvilke eventyr, I skal ud på.

Slå med terningen og træk en kuvert i den tilsvarende farve. I kuverten finder I en opfordring til en romantisk leg, en erotisk overraskelse eller en forførende appetitvækker.

Køb det her: Fifty Days Of Play Erotisk Spil

erotiske spil

Fifty Days Of Play Erotisk Spil – 119,00 kr.

Glow in the Dark spil

I mørket kan alt ske – og det er let at slippe genertheden! Parspillet Glow in the Dark er selvlysende, og når lyset slukkes, tager fantasien over. Spin en tur på hjulet og ryk frem på pladen til den næste erotiske udfordring. Lander I på “Lights out”, skal lyset slukkes helt. Spillet fortsætter nu i mørke, indtil en af jer når i mål. Også velegnet til en telttur eller andre udflugter i mørke.

Køb det her: Glow in the Dark spil

erotiske spil

Glow in the Dark spil – 149,00 kr.

Luck and Love Erotisk Spil til Par

Er I klar til den frækkeste gang Yatzy? Luck and Love er et kinky og pirrende terningspil, hvor du optjener en af de 666 erotiske udfordringer ved at opnå forskellige kombinationer på din score-blok. Yatzy-blokken har pirrende udfordringer på den ene side og de rigtig hotte på bagsiden.

Køb det her: Luck and Love Erotisk Spil til Par

erotiske spil

Luck and Love Erotisk Spil til Par – 169,00 kr.

Bedroom Battle Erotisk Spil til Par

I Bedroom Battle afgør udfordringerne på de 92 kort, hvordan natten forløber. Spillet indeholder 92 battle-kort og 70 gevinst-kort med i alt 210 ‘præmier’. Spil om frække gevinster med de vovede battle-kort – men hold blodet oppe i hovedet! Spiller du dine kort rigtigt, kan du nemlig vinde en hel aften med dine yndlingsfantasier.

Køb det her: Bedroom Battle Erotisk Spil til Par

erotiske spil

Bedroom Battle Erotisk Spil til Par – 179,00 kr.

Se flere små uartigheder her

frække kuponer

24 frække kuponer – køb dem her!

« Julekalendere med te og kaffe
Gode bøger: Mama Gena lærer dig at nyde livet »