Festlege og quiz til babyshower Slået op i: Baby – Emner: , , , , , , ,

Babyshower-pakken - pink - Lou Noire - Indhold

Babyshowerpakken – med masser af sjove spil og festlege. Klik her!

Sjove spil og lege til babyshower

Babyshower er i de senere år også begyndt at blive en populær tradition her i Danmark. Til et babyshower fejrer man graviditeten og den kommende mor. Der bliver spist (virkelig meget!) kage, talt om babynavne og bleskift, og gæsterne har gaver med til både mor og den baby, som storken snart kommer med.

Til et babyshower er det også en tradition, at gæsterne arrangerer små spil og sjove lege. De hyggelige festlege giver noget at snakke om til en fest, hvor måske ikke alle gæster kender hinanden. Den kommende mor er selvfølgelig i centrum, når der bliver gættet på fødselsdatoen, grinet af de skøre forslag til navne og quizzet i Det Store Babyshower Quiz-Show!

Her kan du se nogle af de sjove spil og lege til babyshower, som du kan købe hos Lou Noire – og klikker du på linket, får du vist alle quizzer og festlege til babyfesten: Festlege til babyshower.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt de sjove babyshower-spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en festlig dag.

Spil og festlege til babyshower

En sjov quiz til babyshower

Det bliver et hyggeligt babyshower med det sjove quiz-show! Her er der masser af underholdende spørgsmål om baby og den kommende mor – og alt hvad der ellers kommer med storken. Det Store Babyshower Quiz-Show har masser af sjove spørgsmål, og er en sjov leg til babyshower.

Der spilles i 6 kategorier: “Baby, baby, baby ohh”, “It’s fashion, baby!”, “Gu-gu Ga-ga”, “Den søde ventetid”, “De små synger” og “Det begynder med en baby…”. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb det her: Det Store Babyshower Quiz-Show!

Sjove spil til babyshower

Der er 7 sjove spil i den festlige underholdningspakke til babyshower. Og der skal både gættes, spilles dame-taskebingo og gives gode råd til den kommende mor. Alle kan være med til de sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne. Husk kuglepenne og masser af præmier – så er I klar!

Som vist her fås de sjove spil i pink – og også i grøn og blå. Spillene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Læs mere her: 7 sjove spil til babyshower – pink

Gæt og grin til babyshower

Alle kan være med i det sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne! De små ordkort passer lige ned i (pusle-)tasken, og der kan hurtigt gøres klar til et spil Gæt & Grimasser. Hvilket hold kan gætte flest ord? Gæsterne deles i hold, der skiftes til at gætte sjove ord og begreber om graviditet og livet som mor. Er det dig, der skal mime et “Ammeindlæg” eller slipper du afsted med det lidt mere lettere “Vandet går”? Spillet fås i: grøn, pink og blå

Banner - Babyshower - Lou Noire

Læs alle artikler om babyshower...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!