Gaveideer til Fars Dag – i sidste øjeblik Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , , ,

Har du husket at købe en gave til Fars Dag?

Eller ved du slet ikke, hvad du skal give din far i Fars Dags gave? Fortvivl ikke, hjælpen er lige her! Giv ham den søde bog med alle de ting, du elsker ved ham eller et af de sjove og kærlige kuponhæfter med betænksomme gavekort til Verdens Bedste Far. Gavekortene er fyldt med noget af alt det, der gør ham glad, og som nok skal vække lykke i lang tid efter Fars Dag den 5. juni.

Alt er designet i PDF og lige til at downloade og printe ud med det samme. Find en stak almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du lynhurtigt en hyggelig og personlig gave til Fars Dag.

Se også gaveæsken til Fars Dag: En gaveæske til Fars Dag

4 personlige gaver til Fars Dag

Ting, jeg elsker ved dig FAR

Ting, jeg elsker ved dig FAR - Lou Noire - CoverHvis du har verdens bedste far – så skal du også huske at fortælle ham det! I den lille bog kan du sætte ord på alle de ting, som det måske er svært at sige højt. Bogen er en sød gave til Fars Dag, hans fødselsdag eller bare fordi du har verdens bedste Far!

Hvad får du?

I pakken får du 50 kort til den lille bog (samlet ca. 8,5 x 13,5 cm). I pakken er der også en forside, en side med en lille indledning samt en side med et til- og fra-kort. Der er også blanke kort med i pakken, hvis du har flere ting, du gerne vil sige til din far.

De kærlige beskeder bliver nemt til en lille gør-det-selv bog, som kan være en sød og hjemmelavet gave til Fars Dag, hans fødselsdag – eller bare fordi han er verdens bedste far!

Køb den her: Ting, jeg elsker ved dig FAR

Til Verdens Bedste Far!

Lou Noire - Til verdens bedste far - Cover

Til Verdens Bedste Far! – 34,95 kr.

Verdens Bedste Far skal selvfølgelig også have Verdens Bedste Gave! Det får han med kuponhæftet her, der er fyldt med nogle af alle de ting, han godt kan lide. Giv f.eks. “En filmaften med popcorn”, “Vi laver aftensmad sammen”, “Et stort bjørne-kram” eller “Morgenmad på sengen”.

De små gavekort er en personlig gave, med masser af sjove ting I kan lave sammen. Er der noget andet, du ved, han rigtig godt kan lide, er der også blanke kuponer, som du selv kan udfylde. En sød og hjemmelavet gave, der passer til både drenge og piger i alderen 5-12 år.

Hvad får du?

Pakken med de små gavekort indeholder 30 kuponer, 3 forsider samt blanke kuponer. Køb dem her: Til verdens bedste far!

Tillykke med Fars Dag!

Tillykke med Fars Dag - Lou Noire - Cover

Tillykke med Fars Dag! – 34,95 kr.

Hvad giver man verdens bedste far – som jo nok i forvejen har alt? Måske skal du bare forære ham noget af det, han allerhelst vil have: sjove og hyggelige oplevelser sammen med dig. Dem er der masser af i kuponhæftet her! Giv f.eks. “En fisketur”, “En god flaske vin”, “Hjemmebagte boller” eller bare “Et stort kram”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde ham med, er der også blanke kuponer med i pakken, som du selv kan udfylde og lægge ved.

Kuponhæftet til Fars Dag er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. De små gavekort er en dejlig gave fra teenageren eller det voksne barn, som stadigvæk synes, at far er den bedste i verden!

Hvad får du?

I pakken er der 25 søde og betænksomme gave-kuponer til verdens bedste far. Pakken med de små gavekort indeholder 25 kuponer, 1 forside samt blanke kuponer.

Køb dem her: Tillykke med Fars Dag!

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en nem og hurtig gave, som du kan købe og lave færdig i sidste øjeblik. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så er Fars Dags-gaven hjemme!

NB! Alle tre kuponhæfter her indeholder en forside, der er designet til Fars Dag.

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!