Gaveideer til hende, der altid fryser Slået op i: Jul – Emner: , , ,

Fryser du på tæerne?

Eller kender du en, der altid fryser? Det er blevet tid til at tage uldsokkerne på og krybe sammen under slumretæppet. Den kolde årstid kan godt være lang – men heldigvis er der hjælp at hente til alle frossenpinde. Her kommer en lille liste over ting, der kan varme både krop og sjæl. Måske kan de også inspirere til din egen ønskeseddel:

Varmedunk

Der er ikke noget bedre end at krybe ned i en seng, der allerede er opvarmet. Her er en varmedunk en god ven vinteren igennem. Det er officielt slut med at ligge under dynen med tæer, der er kolde som istapper, for med varmedunken bliver tæerne hurtigt varme igen.

Termodragt

Det er svært ikke at være misundelig på de små børn, der glade tripper igennem vinterens kulde i deres varme flyverdragter. Heldigvis er flere designere i de senere år kommet med deres bud på smarte termodragter til voksne kvinder. Færdig med at fryse, når du cykler på arbejde om morgenen!

Dynesokker

Ja, det er faktisk en ting! Dynesokker er fremstillet af samme materialer som den dyne, du har over dig om natten. Her er dynen bare syet til et par skønne sokker, der er lige til at trække på. Især en virkelig god gaveide til din to meter høje kæreste, der altid har tæerne udenfor dynen!

Sutsko

Et par gode sutsko hjælper også altid med at holde varmen. Og der findes mange forskellige designs, så du ikke behøver at ligne en gammel dame. Sørge for at vælge nogen. der ikke er lavet i et syntetisk materiale, hvor fødderne begynder at koge.

Et slumretæppe

Det er skønt at sidde i sofaen med en god bog og et varmt slumretæppe.Du kan hækle eller strikke det selv – eller købe et lækkert uldtæppe til den, der skal forkæles.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!