Hvor gemmer alle de gode mænd sig? Kategori: Dating – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Hvor er alle de gode mænd egentlig henne?

Hvor skal du lede efter de gode mænd? Mange møder deres kærester i studietiden. Unge og smukke og i en naturlig kontekst for at møde hinanden er det nemt at finde sammen. På andenpladsen kommer arbejdet, stærkt efterfulgt af venners venner.

Men hvad gør du, hvis du blev færdig med din uddannelse i sidste årtusinde og ikke planlægger en ny lige nu? Eller hvis der kun er kvinder på din arbejdsplads? Hvis du har mødt alle potentielle singler i vennernes vennekredse, og der heller ikke var noget interessant at kigge på der? Og hvis du er rimelig færdig med at møde mænd i byen og på netdating – hvor skal du så lede?

Han kommer, når du mindst venter det – og andre klichéer

Et af de mest udjokkede damebladsråd, i samme ånd som ”Han kan jo være lige rundt om det næste hjørne” er at tage dit pæneste tøj på og gå hen i supermarkedet og flirte henover de frosne ærter. Men altså, hvor kikset er det lige? Ingen af dem, der foreslår sådan noget ævl, selv har stået og konkurreret med slikhylden om at vise de bedste godter frem. Men meningen er god nok. De gode mænd kan være alle steder – du skal bare finde dem.

Den kloge puma jager ved vandhullet

For at finde den mand, du gerne vil møde, bliver du nødt til at gå derhen, hvor der er de største chancer for at finde ham. Prøv at tænke over, hvad I kan have af fælles værdier og interesser. Hvis du for eksempel selv kan lide musik og gerne vil møde en mand, du kan gå til koncerter med, så er det her, du starter. Er du interesseret i politik, kan du melde dig ind i et parti og gå til møder. Har du en hund, så tag den på gåtur i parken, hvor alle de andre hundeejere mødes.

Fremfor alt kræver det, at du kommer op af sofaen og går i gang med at lede. Han kommer ikke af sig selv. Du bliver nødt til at gå derhen, hvor de gode mænd er for at møde dem. Det nytter ikke noget, at du beklager dig over, at du aldrig møder nogen mænd til zumba eller i strikkeklubben. Det er bare ikke der, de kommer.

Led de rigtige steder. Kig der, hvor der er mange singlemænd. Hvis du leder efter en, du kan hygge med i sofaen, så er chancen for, at han ligesom dig sidder der lige nu, ret store. Derfor må du få fat i ham, når han forlader sit hus.

Du bliver nødt til at lede for at finde

De er derude, de dejlige mænd, de har bare gemt sig godt. Du bliver nødt til at lede nogle nye steder og her kommer nogle rigtig gode forslag. Det her er steder, hvor man naturligt kan være sammen om et eller andet, uden at det nødvendigvis bliver det store kødmarked.

Fælles for alle aktiviteterne er også, at du kommer ud og laver noget, som er sjovt og spændende, hvilket er godt for dig og din livsglæde. Så gå mere ud, gør flere ting og mød flere mennesker.

7 steder, hvor du kan møde mænd

Dans: Alle slags dans, hvor man kommer tæt på hinanden er en god katalysator for at lære hinanden at kende. Her kan danseaftenenerne, der hurtigt er blevet populære i de større byer, være et sted både at slå sig løs til den gode musik og få nye (herre)bekendtskaber. Kig også i den lokale avis eller på Facebook, om den lokale tangoklub holder  åben tangosalon, hvor du bare kan møde op og få tildelt en dansepartner.

Højskoler: Kursisterne på keramikkurset er nok udelukkende kvinder, men til gengæld kan fordelingen på ugekursuset for forfatterspirer sagtens være fifty-fifty. Find højskolekurser her: www.hojskolerne.dk

Koncerter: Ved siddekoncerter er det sværere at falde naturligt i snak, men ellers er koncerter et godt sted at møde mænd. Til rockkoncerter er udvalget af mænd større, og især de store udendørsfestivaller er gode vandhuller, der tiltrækker mange mænd.

Sport: Endnu en klassiker, men ikke desto mindre en af de gode. Vær dog opmærksom på, at der er flere mænd til kajakroning end til yoga, så spred dine kræfter.

Frivilligt arbejde: God karma og dating i samme kurv – det kan kun blive godt! Der er mange steder, der har brug for din hjælp – og hvor det vrimler med mænd: Hjemmeværnet, festivalmedhjælper, Dansk Røde Kors osv. Se for eksempel på: www.frivilligjob.dk.

Rejser: I stedet for de lidt mere tarvelige singlerejser, hvor det som på discotekerne ofte kun handler om én ting, så kig efter kulturrejser og andre temaferier. Her kan du møde både mænd og også nye veninder, der ikke er bange for at prøve noget anderledes og spændende.

Singlearrangementer: Hvis du vil hjælpe virkeligheden lidt på vej, kan du også tage til et af de singlearrangementer, som du finder i de fleste byer eller på datingsiderne. Her kommer du ud og møder en masse nye folk og får en sjov aften. Hvis der ikke lige er nogen, du klikker med, så kan du måske møde en ny ven, som kan introducere dig til sine mandlige venner. Netværk er det nye sort, også indenfor datingverdenen.

Hvor kan han møde dig?

Prøv også at vende den om: Hvis en mand gerne ville finde dig, hvor kan han så møde dig henne? Giver du ham overhovedet en mulighed for at finde dig? Eller er du bare hjemme i sofaen? Går du kun i byen for at tale med dine veninder?

Hvis du er utilgængelig og virker utilnærmelig, gør du det svært for ham at finde dig. Så kom nu bare ud og hav det sjovt!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating

Læs alle de andre artikler om dating...

« Drømmer du om at sy din egen kjole?
10 julekalendere til kvinder – med te, luksuschokolade og lakrids »