Hvor gemmer alle de gode mænd sig? Slået op i: Dating – Emner: , ,

Hvor er alle de gode mænd egentlig henne?

Hvor skal du lede efter de gode mænd? Mange møder deres kærester i studietiden. Unge og smukke og i en naturlig kontekst for at møde hinanden er det nemt at finde sammen. På andenpladsen kommer arbejdet, stærkt efterfulgt af venners venner.

Men hvad gør du, hvis du blev færdig med din uddannelse i sidste årtusinde og ikke planlægger en ny lige nu? Eller hvis der kun er kvinder på din arbejdsplads? Hvis du har mødt alle potentielle singler i vennernes vennekredse, og der heller ikke var noget interessant at kigge på der? Og hvis du er rimelig færdig med at møde mænd i byen og på netdating – hvor skal du så lede?

Han kommer, når du mindst venter det – og andre klichéer

Et af de mest udjokkede damebladsråd, i samme ånd som ”Han kan jo være lige rundt om det næste hjørne” er at tage dit pæneste tøj på og gå hen i supermarkedet og flirte henover de frosne ærter. Men altså, hvor kikset er det lige? Ingen af dem, der foreslår sådan noget ævl, selv har stået og konkurreret med slikhylden om at vise de bedste godter frem. Men meningen er god nok. De gode mænd kan være alle steder – du skal bare finde dem.

Den kloge puma jager ved vandhullet

For at finde den mand, du gerne vil møde, bliver du nødt til at gå derhen, hvor der er de største chancer for at finde ham. Prøv at tænke over, hvad I kan have af fælles værdier og interesser. Hvis du for eksempel selv kan lide musik og gerne vil møde en mand, du kan gå til koncerter med, så er det her, du starter. Er du interesseret i politik, kan du melde dig ind i et parti og gå til møder. Har du en hund, så tag den på gåtur i parken, hvor alle de andre hundeejere mødes.

Fremfor alt kræver det, at du kommer op af sofaen og går i gang med at lede. Han kommer ikke af sig selv. Du bliver nødt til at gå derhen, hvor de gode mænd er for at møde dem. Det nytter ikke noget, at du beklager dig over, at du aldrig møder nogen mænd til zumba eller i strikkeklubben. Det er bare ikke der, de kommer.

Led de rigtige steder. Kig der, hvor der er mange singlemænd. Hvis du leder efter en, du kan hygge med i sofaen, så er chancen for, at han ligesom dig sidder der lige nu, ret store. Derfor må du få fat i ham, når han forlader sit hus.

Du bliver nødt til at lede for at finde

De er derude, de dejlige mænd, de har bare gemt sig godt. Du bliver nødt til at lede nogle nye steder og her kommer nogle rigtig gode forslag. Det her er steder, hvor man naturligt kan være sammen om et eller andet, uden at det nødvendigvis bliver det store kødmarked.

Fælles for alle aktiviteterne er også, at du kommer ud og laver noget, som er sjovt og spændende, hvilket er godt for dig og din livsglæde. Så gå mere ud, gør flere ting og mød flere mennesker.

Steder, hvor du kan møde mænd

I Den lille bog om dating får du en liste med gode steder at møde mænd. Og det er helt sikkert ikke dem, du allerede har prøvet. Fælles for dem alle er, at du kan møde mænd her helt naturligt, og der er tid og ro til at lære hinanden at kende.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!