Giv bruden en polterabend, hun aldrig glemmer! Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Polterabend – tag udgangspunkt i brudens drømme

Hvordan giver I bruden en polterabend, hun aldrig glemmer? Det vigtigste ved en polterabend er hverken prisen eller aktiviteterne – men at den kommende brud får en dag, der er planlagt efter, hvad hun kan lide.

Mennesker er forskellige, og det kan være meget individuelt, hvad der gør en dag sjov og festlig, så tag udgangspunkt i originale ideer, der virkelig siger noget om hende, der er i centrum for det hele. Der er ikke én rigtig måde at holde polterabend på: så længe den planlægges efter brudens personlighed, kan den formes og udføres på lige den måde, der passer til bruden.

Lav en polterabend, der passer til bruden

Så hvilken type er bruden? Er hun en festlig kvinde, der med på den værste, eller er hun stille og introvert eller rigtig glad for naturen? Elsker hun at danse, eller vil hun bare gerne nyde noget god musik med lidt ost og vin? Er hun til ekstremsport eller ølsmagning – eller begge dele?

Tag udgangspunkt i hvad den kommende brud plejer at få sine weekender og ferier til at gå med og prøv så at se, om der skulle være en drøm eller to, I kan hjælpe hende med at opfylde. Har hun nævnt noget, hun altid godt har kunnet tænke sig at prøve, men aldrig har turdet eller haft tid eller råd til? Så er det et godt sted at starte!

Tag polterabendsnakken med veninderne

Jo mere du ved om, hvad der vil gøre bruden glad, jo nemmere er det at planlægge en polterabend for hende. Især blandt de tætte veninder kan I tage en snak om jeres ønsker og forventninger til en polterabend, inden det for alvor går løs med bryllupperne. I kan f.eks. tale om, hvad I synes, der kunne være sjovt at lave, og især, hvad I ikke har lyst til, hvem der skal med, og hvem der skal arrangere.

Har I ikke fået talt om emnet inden, så læg mærke til, om bruden selv begynder at komme med henkastede kommentarer, à la: ”Jeg læste noget om en, som fløj i trapez på sin polterabend – det lyder godt nok sjovt!” eller ”Jane blev jo klædt ud på sin polterabend – godt det ikke var mig!” Det er også sandsynligt, at hun direkte nedlægger forbud mod forskellige ting, f.eks. at sælge kys på Strøget eller ridning, og det må I meget gerne respektere.

Spil og festlege til polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!