Gode gaveideer til en teenager Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , , , , , ,

En sjov gave til teenagere

Hvad i alverden giver man en teenager i gave til fødselsdag eller jul? Hvor man lige før kunne troppe op med et LEGO-sæt, en dukke eller et spil til Playstation, så er det mere end svært at købe gave til en teenager. Moden skifter også hele tiden, og det samme gør tøjstørrelserne. Du kan ikke bare købe en t-shirt til teenageren i den størrelse, der blev ønsket sidste gang, for den vil helst sikkert være for lille. Men hvad gør du så?

Og ofte bliver der bare svaret “Penge”, når der bliver spurgt efter en ønskeseddel. Men det kan føles ret bart bare at komme en pengeseddel i en kuvert. Vi er nogen, der hellere end gerne vil give en rigtig gave, som kan pakkes op. Så her kommer en liste med gaveideer til teenageren, som helt sikkert vil vække glæde hos de fleste unge mennesker.

Hvor meget skal du give for?

Inden den gode liste med gaveideer til teenageren er det en god ide lige at lægge et prisniveau. For teenagere udover at ønske sig ingenting – så ønsker teenagere sig også alt! Men som med alle andre gaver skal du give for lige præcis det beløb, du har lyst til!

For det er bestemt ikke prisen, der afgør, om den kommende mor sætter pris på gaven! Et af de sjove kuponhæfter til den trælse teenager, som du finder nederst, koster ikke det store. Til gengæld kan de gøre teenageren glad i lang tid fremover. Og det er lige præcis den allerbedste gave!

Gaveideer til teenageren – som vækker glæde!

Tøj

Du kan sagtens købe tøj til en teenager – også selv om moden i øjeblikket ligger et sted imellem genbrug og mærker, der koster spidsen af en jetjager. Mange af de rigtig populære brands har t-shirts til 500 kr. og bluser, hvor priserne starter ved 1.000 kr. Hvis det ligger langt over dit gavebudget, så giv et gavekort til yndlingsbutikken eller køb en lille ting i yndlingsmærket. Undertøj, sokker, en kasket eller en mulepose kan sagtens gøre teenageren glad – bare der står det rigtige mærke på forsiden.

Andre unge går i den helt anden retning og ønsker at leve klimabevidst i genbrugstøj. Genbrugsbutikkerne skyder op i hele landet, og selv om du helt sikkert ikke kan vælge det rigtige tøj, kan du forære et gavekort til butikken. Eller endnu bedre: Er du sådan en, der har gemt alt dit gamle tøj fra 1980’erne og 1990’erne, så fyld en stor sæk med alt det gode fra dit klædeskab. Det, som teenageren ikke selv kan bruge, kan indbringe en pæn sjat lommepenge, når det sælges videre.

Elektronik

Først skulle alle teenagere eje en smartphone, og bagefter var det så Air Pods, de små ledningsløse høretelefoner. Hvis du synes, at tøj til teenagere er dyrt, så er det intet i forhold til priserne på den elektronik, som de unge gør brug af.

Og med mindre det er et område, hvor du selv er helt oppe på beatet i de nyeste gadgets, så lad være med at forsøge selv at købe elektronik til en teenager. Hvis der kun står ting med – eller uden – ledning på ønskesedlen, så hold dig til den. Er det for dyrt, så køb et gavekort til butikken.

MEN… der er alligevel et par gaver fra elektronik-hylden, som du altid kan give en teenager. Der er for eksempel opladeren til telefonen, som konstant bare bliver væk. Eller køb en trådløs oplader, som telefonen bare kan ligge på. Både drenge og piger, der elsker at rejse ud i verden, vil også blive glade for deres helt personlige rejseadapter, så de ikke skal vente på, at mor og far bliver færdige med at oplade telefonen i den thailandske stikkontakt.

Musik

Ved du hvem, Polo G er? Hvad så med Tessa og Gilli? Nå, ikke? Men det er den musik, teenagere hører i dag. Og det er ikke på en CD, men via digital streaming. Med andre ord: Du kan ikke købe musik til en teenager.

Omvendt er de gode gammeldags pladespillere blevet meget populære de seneste år. Især musik fra 1990’er erne oplever en revival i de her år. Har du gemt alle dine gamle plader, så tjek om teenageren har anskaffet sig en pladespiller. Så er det bare at gå på jagt i pladesamlingen efter det gode guld.

Et gavekort til oplevelser

Der er en gave, du altid kan give, som vil gøre en teenager glad. Det er en oplevelse, I kan have sammen, eller som teenageren kan deltage i med sine venner. Du kan for eksempel give et gavekort til en shoppingtur med dig eller en tur i biografen.

Kuponhæfte til teenageren finder du færdige gavekort til begge dele. Kuponhæftet fås i pink, blå og grøn og indeholder noget af alt det, som gør en teenager rigtig glad. I teenagerens kuponhæfte kan du også give små gavekort til for eksempel “2 x lommepenge”, “En taxa hjem efter festen” eller “Fastfood – du vælger”.

Udover fysiske ting er der også gavekort, der får livet med en teenager til at glide lidt lettere: “Jeg er ikke pinlig i dag”, “Du må vende øjne af mig” eller en kupon, der giver ret til en hel dag uden en mor, der hele tiden stiller spørgsmål. Er der noget særligt, du gerne vil glæde teenageren med, finder du nederst også blanke kuponer, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet. Kuponhæftet til teenageren er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Læs mere om kuponhæfterne ved at klikke på billederne!

Sådan laver du et kuponhæfte

Et kuponhæfte er en sjov og hyggelig gave, som er nem at lave. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så har du en sød og personlige gave!

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!