Gode ideer til daten – hvad skal I lave? Slået op i: Dating – Emner: , ,

Hvad skal I lave på daten?

“Nå, men hvor skal vi så mødes?”

Den første date er i hus, han virker vildt sød, og du har allerede sommerfugle i maven. Men er der et godt svar på spørgsmålet om, hvad I skal lave på jeres allerførste date? Det virker ikke særlig fantasifuldt at svare med et: “Ja, hvad synes du?” Du vil jo gerne give indtryk af at være et menneske med et vist mål af både fantasi og impulsivitet.

Her virker en kop kaffe ikke særlig originalt. (Og de kender dig i øvrigt allerede godt på kaffebaren. Der bliver ikke sagt noget, men du ved det, og baristaen ved det: Du var her også i sidste uge med en date, der ikke var ham, du er her med i dag.)

Ideer til daten

Men hvad så? I stedet for at mødes på en café eller en bar, så gå ud og lav et eller andet sammen. Det er nemmere at tale frit, når man ikke sidder overfor hinanden, og det mest af alt minder om en jobsamtale. Gå ud og hav det sjovt.

Rammerne for daten skal også være sådan, at det for jer begge to er hurtigt og ikke-pinligt at afbryde daten, hvis det viser sig, at det bare ikke skal være jer to. Så kodeordet må være: kort og godt. Trods alt er det allerførste møde jo bare for at se hinanden an og afgøre, om der skal være en date nummer to.

Men hvad kan I lave på en date? I Den lille bog om dating får du masser af forslag til hurtige og sikre første møder. For selv om det første møde gerne må være kort, så kan en date også falde så heldigt ud, at I får lyst til at tilbringe resten af dagen sammen.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!