Gode ideer til en gave i sidste øjeblik Slået op i: Fest – Emner: , , , , ,

Gode gaveideer – når du har glemt at købe gave!

Har du glemt at købe en gave til fødselsdag, en julegave – eller endnu værre – jeres årsdag? Heldigvis kan du hurtigt lave en sjov gave, som IKKE er et gavekort til en bilvask eller den helt upersonlige buket blomster fra tanken. Kuponhæfterne fra Lou Noire er en sjov gave til både hverdag og fest, hvor du giver små betænksomme gavekort til senere brug.

Kuponhæfterne kommer alle sammen i en PDF-fil, som du kan downloade og printe ud med det samme. Så har du en hurtig gave, også i sidste øjeblik. Her får du tre gode gaveideer til fødselsdag, bryllupsdag og til jul.

Du kan se alle kuponhæfterne her: Kuponhæfter fra Lou Noire

Sig det med et kuponhæfte!

Det sjove kuponhæfter fra Lou Noire er en fødselsdagsgave, der bliver ved med at give i lang tid efter, at fødselsdagsfesten er afholdt. I kuponhæftet Tillykke med fødselsdagen! er der gavekort til 30 små og store fødselsdagsgaver. Du vælger selv, hvor mange du vil give, og der er også tre forskellige forsider med, så du kan lave et rigtigt kuponhæfte.

Læs mere om det her: Tillykke med fødselsdagen!

24 kærlighedskuponer

Har du glemt at købe gave til din søde kæreste? Med de sjove og romantiske kærlighedskuponer kan du give alt det, du synes, din elskede har fortjent! I pakken er der 24 små, kærlige gavekort, blandt andet med teksten:

– Du må bestemme filmen
– Jeg laver din livret
– Jeg taler ikke, mens du ser tv
– En aftentur under stjernerne

Har modtageren et særligt ønske, kan du udfylde en af de blanke kuponer og lægge den ved. Læs mere om kuponhæftet her: 24 Kærlighedskuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Kuponhæfte til veninden

Kuponhæfte til veninden – 29,95 kr.

Et kuponhæfte til dejlige veninder

Kuponhæfte til veninden er en hyggelig julekalender til hende veninden, der virkelig har fortjent det! Download og print kuponerne, klip dem ud og lav en sød og fin pakkekalender. Giv hende for eksempel en biograftur, pandekager eller en gang brunch og bobler. Har du noget særligt, du gerne vil forære hende, så skriv det på en af de blanke kuponer og læg den ved.

Du får 24 kuponer samt en forside. Find kuponhæftet her: Kuponhæfte til veninden

En sød gave til søde børn

Kender du nogle børn, der skal forkæles lidt ekstra? Kuponhæfterne til søde drenge og piger her er en sjov gaveide til søde børn, fyldt med små gaver og masser af dejlige ting, I kan lave sammen! Giv f.eks. “Vi bager en kage sammen”, “En ekstra godnathistorie” eller “En filmaften med popcorn”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde barnet med, finder du nederst også blanke kuponer, som du selv kan udfylde og komme i pakkekalenderen.

De to kuponhæfter kan hurtigt nisses om til en sjov og hyggelig julekalender, der passer til børn i alderen 5-12 år. Læs mere om kuponhæfterne her: Et kuponhæfte til søde drenge og Et kuponhæfte til søde piger

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en sjov og hyggelig gave, som er nem at lave. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så har du en sød og personlige gave!

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!