Gode julegaver til have-elskeren Slået op i: Jul – Emner: , ,

Skønne julegaver til have-elskeren

Leder du efter julegaver til have-elskeren? Og hvad giver man en med grønne fingre, som elsker at være i haven? Få inspiration til gode gaver til have-elskeren, både til den erfarne og også til den nybagte haveejer, der ikke helt ved, hvordan man godt godt i gang med at skabe en smuk have. Her kommer en lille liste:

En haveskammel

En lille og let haveskammel er ideel til brug i haven. Især have-elskeren, der ikke længere kan tage den store tørn, vil elske at kunne få et hvil i ryggen, imens der bliver luget og puslet i haven. Den er også til ham eller hende, der gerne vil skåne knæ og ryg for dårlige arbejdsstillinger.

Frøposer

Det er både sjovt, billigt og nemt at høste sine egne frø. Opbevar dem i praktiske frøposer, gerne i en kraftig kvalitet, der beskytter frøene, og lader dem ånde, så de ikke rådner.

Du finder dem blandt andet her hos Dyrkhaven.dk: Tomme frøposer

Fuglefoderbræt

Kender du en, der elsker at få besøg af de mange små fugle i haven, så giv en gave, der kan glæde modtageren året rundt. Køb et fuglehus til haven eller et lille fuglebræt, der kan sættes fast på vinduet med sugekopper. Så er der frit udsyn til de spisende fugle!

Et – eller flere – par havehandsker

Når man har egen have, ved man godt, at havehandsker ikke bare er havehandsker. Der skal bruges et par billige all-round havehandsker, som kan kasseres, når de bliver for slidte. Et par havehandsker med silikonebelægning giver et godt greb om haveredskaberne. Og endelig kan et par store, robuste arbejdshandsker være gode til arbejdet med hækkeklipning og rosenbuske.

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...