Gode julegaver til manden, der har alt Slået op i: Jul – Emner: , , ,

Julegaver til manden, der har alt

Her får du inspiration til gode julegaver til manden, der aldrig skriver ønskeseddel! For hvad giver man dog manden, der har alt – og intet ønsker sig? Et spørgsmål, der giver mange hovedbrud her i julemåneden, for hvilke gaver bliver mænd egentlig glade for? Helt sikkert er det, at det hverken er sutsko, slips eller strømper med rensdyrmotiv!

Men hvad er den perfekte gave til en mand, du gerne vil glæde? Få inspiration til gode julegaver til ham manden eller farmand, som du holder af. Her kommer verdens bedste ide til gaven, der bliver ved med at give – et kuponhæfte!

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en nem og hurtig gave, som du kan købe og lave færdig i sidste øjeblik. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så er julegaven hjemme!

Kærlighedskuponer – til ham der skal forkæles

Mangler du en sød og romantisk gave, så giv ham et kuponhæfte med 24 kærlighedskuponer. Kuponhæftet er lige til at downloade og printe. Sæt forsiden på, lav et lille hul og bind kuponerne sammen med et stykke silkebånd. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse.

Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer til manden, der skal forkæles – 29,95 kr.

Et kuponhæfte til verdens bedste far!

Verdens Bedste Far skal selvfølgelig også have Verdens Bedste Julegave! Det får han med kuponhæfterne her, der er fyldt med nogle af alle de ting, han godt kan lide. Er der noget andet, du ved, han rigtig godt kan lide, er der også blanke kuponer, som du selv kan udfylde.

De små gavekort er en personlig gave, som nok skal vriste et tø-hø ud af din far og få ham til at fnise fornøjet, når han åbner gaven. Køb dem her: Til verdens bedste far! og Tillykke far – fra din teenager

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!