Hvad koster det at holde en polterabend? Kategori: Polterabend – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Hvad koster en polterabend?

Hvor meget koster det egentlig at holde en polterabend? Polterabend er brudens anden store dag, men noget af det, der virkelig kan splitte gæsterne til en polterabend, er prisen. Her kommer nogle gode råd omkring økonomien i en polterabend til dig, der skal planlægge eller deltage i festen.

Hvem skal inviteres med til en polterabend?

Hvad er normalt at betale for en polterabend?

Det er her meget vigtigt, at de, der planlægger polterabenden, allerede fra starten af får forventningsafstemt med resten af gæsterne i forhold til, hvor meget de kan og vil bidrage med til polterabenden. Det er ærgerligt at have planlagt den vildeste polterabend, hvor gæsterne egentlig kun forventede at skulle betale halvdelen af beløbet.

Så hvad koster det at deltage i en polterabend? Det normale beløb for en polterabend er et sted mellem 500 – 1000 kr., men husk, at definitionen af ”et rimeligt beløb”, kommer meget an på de forskellige deltageres økonomi. Hvad der er få penge for én, kan være månedens aftensmadsbudget for en anden, og ofte kan der også være flere bryllupper samme år.

Gode ideer til en festlig polterabend

Hvad er en rimelig pris for en polterabend?

Prisen for at deltage skal afspejle, at alle, der ønsker det, også har råd til at komme med, og at bruden på den måde kan blive fejret af alle de veninder og familiemedlemmer, hun gerne vil se. Det er ærgerligt, hvis folk melder fra, fordi det er for dyrt at deltage, men har alle penge nok, så kan I sagtens tage på weekendferie i Dubai. Alle gæster, også dem på SU og uden job, skal dog kunne deltage uden problemer.

Læs alle de andre artikler om polterabend her hos Lou Noire!

Få flere ideer til en vellykket polterabend i bogen “Polterabend for kvinder”.

Meld en cirka-pris ud i god tid

Med god planlægning og en prioritering af de aktiviteter, der skal ske på dagen, er det dog heller ikke svært at få planlagt en polterabend, som de fleste har råd til at deltage i. Allerede når I begynder at samle deltagerne til polterabenden, kan I melde en cirka-pris ud, som så justeres, når I kender det endelige deltagerantal og aktiviteterne.

Resten af gæsterne vil sikkert gerne kende prisen, når de siger ja til at deltage, og på den måde undgår I, at nogle deltagere trækker sig, når den endelige pris ligger klar, aktiviteterne er booket, og de resterende så skal dele de nu større udgifter imellem sig.

10 ideer til den festlige polterabend: pynt, udklædning og flotte dekorationer

Hvordan lægger I et budget til en polterabend?

Start med at finde ud af, hvor mange der kommer, og vælg de aktiviteter og oplevelser, I har lyst til at give den kommende brud. Nu kan I lægge et budget, hvor I f.eks. sætter en max-pris pr. deltager og så planlægger ud fra denne. Glem ikke de mindre udgifter: bus fra A til B, servietter og brudens taxa hjem. Når prisen er meldt ud, så skal den ligge fast, så deltagerne ved, hvad de har sagt ja til.

Se flere spil og sjove lege til polterabenden her på Lou Noire!

Vil du se eksempler på budgetter til en polterabend?

Læs Lou Noires bog om at holde polterabend for kvinder. I bogen finder du tre eksempler på budgetter til henholdsvis “En billig polterabend”, “Den gennemsnitlige polterabend” og “Den ekstravagante polterabend”. Du får også masser af forslag til sjove aktiviteter og små lege, der gør enhver polterabend festlig!

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

« 4 gode restauranter i Alicante – og et godt tip til morgenmad!
10 ideer til den festlige polterabend: pynt, udklædning og flotte dekorationer »