Hvad skal I spise til tøsemiddagen? Slået op i: Venindeaften – Emner: , ,

Den perfekte opskrift til tøsemiddagen

Du har inviteret veninderne på mad – men hvad skal I spise til tøsemiddagen? Det kan være svært at blive ved med at finde på, når det helst skal være noget nyt hver gang, og også gerne noget, der kan imponere lidt.

Opskriften på en god venindeaften med mad er at at få planlagt en menu, der ikke tager lang tid at lave, så du stadig kan nå at hygge om dine gæster. Elsker du at invitere gæster, får du her 5 gode forslag til mad, du kan servere for veninderne.

Tapas

Tapas kan være mange forskellige små retter, men har du travlt, kan du hurtigt anrette en kold tapas-tallerken. Den kan f.eks. indeholde:

  • 2 skiver skinke
  • 2 skiver salami
  • 2 slags ost
  • Oliven
  • Soltørrende tomater
  • Store kapersbær
  • Aioli & pesto
  • Lækkert brød

Too Good to go-roulette

På app’en Too Good To Go kan du købe lækker overskudsmad, for eksempel sushi, vegetarretter og smørrebrød. Sent om aftenen eller tidligt om morgenen sætter I jer i kø til at hente en ”Magic Box” – og I får det at spise, som det nu var muligt at købe dén dag. Find app’en i App Store eller Google Play.

Spis jer verden rundt

Ses I ofte, bliver det hurtigt kedeligt med de samme fire salater. Vælg det land, I skal spise fra, næste gang I ses, og tag så en ret med hver. Hvad med en græsk aften med lækker græsk mad: moussaka, tzatziki, souvlaki (marineret kød på spyd) og indbagt feta. Hvis det skal være rigtig festligt, kan I også servere Ouzo eller Retzina til.

Alle elsker mormormad!

Mormormad har også den fordel, at opskrifterne er blevet til i en tid, hvor det gjaldt om at få lavet så meget som muligt i forvejen, så værtinden kunne hygge om sine gæster. Mormormad er heller ikke svært at lave, så hvorfor ikke diske op med klassikerne: enebærgryde, tunfiskemousse og eller indbagt mørbrad?

Billig mad til venindeaftenen

Leder du efter billige opskrifter på retter, du kan servere til tøsemiddagen, så er internettet fyldt med masser af inspiration. Søg f.eks. på Google efter [billig gæstemad] eller [billig mad veninder] og få gode ideer til, hvad du skal servere for veninderne.

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!