Hyggelige spil til påske Slået op i: Fest – Emner: , , , , , ,

Underholdning til påskefrokost

Mangler du ideer til sjove spil til påske? Her får du masser af inspiration til festlig underholdning, hvor både børn og voksne kan være med. De kan bruges til både påskefrokost, til køreturen derhen eller som underholdning til en regnfuld påskedag!

Hvordan gør du?

Alle spil til påske kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og påskelege!

Sjove spil til påske

Den Store Påskequiz - Lou Noire - cover

Den Store Påskequiz – 39,95 kr.

Den Store Påskequiz – for hele familien

Det bliver en rigtig hyggelig påske med Den Store Påskequiz – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om påskens traditioner – og morsomme aktiviteter, der får pulsen helt op og alle til at grine! Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Der spilles i 6 kategorier:

  • “Påsketegn” (alle de små tegn på forår)
  •  “Påskeæg” (påskeslik)
  • “Kendte kaniner” (fra bøger og film)
  • “Påsketiden” (lær om påsken)
  • “Påskefrokost” (påskens kulinariske traditioner)
  • “Kyllingedans” (lege og bevægelse)

Køb påskequizzen her: Den Store Påskequiz – for hele familien

Påskebingo – for børn og voksne

Påskebingo er et sjovt spil, hvor alle, både små og store, kan være med. Det ligner det originale bingospil, bortset fra at tallene her er skiftet ud med symboler på alle de dejlige ting, vi forbinder med påske. Husk præmier – og måske et stort påskeæg til den vinder, der får hele pladen fuld! Pakken indeholder 8 forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Køb bingo-spillet her: Påskebingo

7 sjove spil til bilturen

Måske går påskeferien til sommerhuset eller en tur over til bedsteforældrene. Det bliver heldigvis en både en sjov og underholdende køretur med de morsomme spil! Der skal både gættes, spilles bingo og ind imellem det hele skal der også holdes skarpt øje med alle de bilmærker der kører forbi.

Køb spillene her: 7 sjove spil til bilturen – 29,95 kr.

Se flere sjove festlege og spil her...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« En sjov quiz til festen – se dem her!
4 søde kærestegaver, du selv kan lave »