Julekalender: 24 fortællinger om vores juletraditioner Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

Hvorfor har vi de juletraditioner, vi har?

Hvor stammer alle vores juletraditioner fra – og hvad er det, der gør julen til noget helt særligt? Julen er alle de traditioner, vi sammen har skabt, og som vi holder fast i. Uden vi egentlig tænker over det, er der nogle ting, som bare skal være der, før det kan blive en rigtig jul!

En julekalender om julens historie er en anderledes julekalender, hvor du lærer om de juletraditioner, som vi alle sammen tager for givet. Men hvor stammer marcipan egentlig fra? Hvorfor er julemandens og nissernes tøj altid rødt? Og hvorfor fejrer vi Lucia? Dét, og meget andet, får du svarene på i den hyggelige julekalender!

En julekalender om julens historie

Er du vild med julen og alle de traditioner, der hører til, så gæt med i den hyggelige kalenderquiz. Det bliver en skøn december med 24 hyggelige fortællinger om julens historie! Hver dag i hele julemåneden får du et nyt spørgsmål om julens traditioner og alle de skikke, der er forbundet med den dejlige højtid.
Tæl ned til juleaften med den sjove julequiz og glæd dig til en skøn december med 24 hyggelige fortællinger om julens historie. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender om julens historie

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...