Giv hinanden en romantisk og småuartig kærligheds-kalender Slået op i: Erotik – Emner: , , , , , ,

52 uartige kuponer

52 uartige kuponer – 49,95 kr.

Kærlighedskalender til par

Skal I tælle ned til en stor begivenhed, for eksempel et bryllup? Har I et langdistanceforhold, hvor I tæller dagene, til I igen kan ses? Eller har I bare lyst til at få mere lyst i soveværelset med en fræk, lille udfordring? Med en kærligheds-kalender kan I tælle ned til en romantisk begivenhed. Forær den til din forlovede inden brylluppet eller brug den som nedtælling til en romantisk kæresteferie. Eller giv den til hinanden… bare fordi.

Frække overraskelser – fra mig til dig!

Indholdet i kærligheds-kalenderen kan være lige præcis så uskyldigt eller syndige, som du har lyst til. Men… er du i det uartige hjørne, så har Lou Noire lavet flere kuponhæfter og kalendere, med masser af uartige overraskelser. Læs mere om de enkelte varer ved at klikke på billederne.

Pakkekalendere – ikke kun til jul

En kærligheds-kalender ligner de traditionelle julekalendere, men hvorfor skal alt det sjove egentlig kun være til jul? Der kan sagtens være andre dage, der er endnu større at tælle ned til, og måske er det den dag, I skal flytte sammen. Arbejder den ene i udlandet eller på havet, er det rart at have noget, der kan hjælpe med at tælle ned til den dag, hvor I ses igen og kan bruge alle de sjove ting sammen.

24 frække kuponer

24 frække kuponer – 34,95 kr.

Små, erotiske overraskelser

Trænger I til ny inspiration, kan en kærligheds-kalender også tænde fantasierne og give mere leg og nydelse i soveværelset. Giv hinanden en kærligheds-udfordring og fyld dagene ud med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Hver dag bringer et nyt eventyr, som I sammen kan udforske. Og der er ingen større glæde end forventningens glæde – ikke bare til at fnise sammen, når dagens udfordring afsløres, men også til selve … aktiviteterne.

Lad de spændende, erotiske overraskelser give mere romantik, flere smil og meget mere nydelse. Lav en kærligheds-kalender som en overraskelse til din elskede eller giv hinanden en kærlig udfordring, hvor I glæder jer til at komme i seng og åbne dagens låge!

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

I den mere uskyldige ende kan du også forkæle kæresten med så mange, du lyster af de 24 kærligheds-kuponer. De kærlige kuponer er en sød overraskelse til kærligheds-kalenderen og også til fødselsdagen. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer

Frække spil til par - Banner - Lou Noire

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!