Giv hinanden en romantisk og fræk kærligheds-kalender 12. marts 2019 – Kategori: Mænd – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Nedtælling til kærlighed

Skal I tælle ned til en stor begivenhed, for eksempel et bryllup? Har I et langdistanceforhold, hvor I tæller dagene, til I igen kan ses? Eller har I bare lyst til at få mere lyst i soveværelset med en fræk, lille udfordring? Med en kærligheds-kalender kan I tælle ned til en romantisk begivenhed. Forær den til din forlovede inden brylluppet eller brug den som nedtælling til en romantisk kæresteferie. Eller giv den til hinanden.. bare fordi.

Pakkekalendere – ikke kun til jul

Kærligheds-kalenderne ligner de traditionelle julekalendere, men hvorfor skal alt det sjove egentlig kun være til jul? Der kan sagtens være andre dage, der er endnu større at tælle ned til, og måske er det den dag, I skal flytte sammen. Arbejder den ene i udlandet eller på havet, er det rart at have noget, der kan hjælpe med at tælle ned til den dag, hvor I ses igen og kan bruge alle de sjove ting sammen.

Små, erotiske overraskelser

Trænger I til ny inspiration, kan kærligheds-kalenderne også tænde fantasierne og give mere leg og nydelse i soveværelset. Giv hinanden en kærligheds-udfordring og fyld dagene ud med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Hver dag åbnes en af lågerne til et nyt eventyr, som I sammen kan udforske. Og der er ingen større glæde end forventningens glæde – ikke bare til at fnise sammen, når dagens låge skal åbnes, men også til at prøve tingene på hinanden.

Lad de spændende, erotiske overraskelser give mere romantik, flere smil og meget mere nydelse. Køb kærligheds-kalenderen som en overraskelse til din elskede eller giv hinanden en kærligheds-kalender, hvor I glæder jer til at komme i seng og åbne dagens låge!

Fifty Shades Freed Pleasure Overload Kalender

Kærligheds-kalenderen fra Fifty Shades er især god til begyndere i den blide del af bondage-universet, som er nysgerrige på hinanden og på det erotiske univers. Bag de 10 låger i den erotiske kalender gemmer sig sjovt sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og de lidt mere kinky produkter til blid bondage. Nyd spændingen, når I åbner lågen sammen – og tag på Pleasure Overload!

Den eksklusive pakkekalender fra den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection giver jer hele 10 spændende stykker sexlegetøj til at binde, pirre og tilfredsstille hinanden med.

Læs mere om kalenderen her: www.sinful.dk/fifty-shades-freed-pleasure-overload-par-saet

Fifty Shades Freed Pleasure Overload Kalender – 749.00 DKK. Køb den her hos Sinful!

Kærligheds-kalender til Par

Er I klar til en måned fyldt med kærlighed og sjov inspiration til sexlivet? Denne romantiske kærligheds-kalender har 31 låger, fyldt med forslag til hvad I kan lave sammen. Vælg dagens aktivitet mellem sexede, hyggelige og sjove forslag. Og der er noget for enhver smag: Hver låge gemmer på tre forslag, der lægger op til dybe samtaler, foreslår ting I kan lave sammen udenfor hjemmet – eller i sengen. I vælger selv…

Åben en luge hver dag og glæd jer til en hel måned fyldt med nærvær, romantak og masser af hot love!

Læs om kalenderen her: www.coolstuff.dk/Karlighedskalender-til-Par

Kærlighedskalender til par – 99.00 DKK. Køb den hos Coolstuff!

Bijoux Indiscrets: 12 Sexy Days Kalender

Bijoux Indiscrets laver forførende kvalitetslegetøj, skabt af og til kvinder. Det spanske firma har specialiseret sig i at lave sexlegetøj, der taler til den feminine fantasi. Bag de 12 låger gemmer der sig luksuriøse, erotiske accessories og pikante smykker, særligt udvalgt til at fremhæve den kvindelige sensualitet.

Kalenderens elegante design gør, at den sagtens kan stå fremme og minde jer om, hvad der skal ske, når næste låges åbnes. Forkæl hinanden med den ekstravagante Bijoux 12 Sexy Days Boks og forbered jer på himmelske overraskelser!

Læs mere om kalenderen her: www.sinful.dk/bijoux-12-sexy-days-boks

Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Kalender – 995.00 DKK. Køb den hos Sinful!

Se flere små uartigheder her

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29.95 DKK – køb dem her!

« Shopping i Berlin – her finder du alle de gode butikker!
45 gode ideer til en polterabend »