Kuponhæfter til børn – en sød gave Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , , ,

En sjov gaveide til børn

Kender du nogle børn, der skal forkæles lidt ekstra? Kuponhæfterne til søde drenge og piger er en sjov gave til skønne børn, fyldt med små gaver og masser af dejlige ting, I kan lave sammen!

Giv f.eks. “Vi bager en kage sammen”, “En ekstra godnathistorie” eller “En filmaften med popcorn”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde barnet med, finder du nederst også blanke kuponer, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

De to kuponhæfter, Et kuponhæfte til søde drenge og Et kuponhæfte til søde piger, er en sjov og hyggelig gave, der passer til børn i alderen 5-12 år. Kuponhæfterne til søde børn indeholder begge 30 kuponer, men du bestemmer helt selv, hvor mange du vil give. Alle kuponhæfter er designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du en sjov gave til søde børn.

Se også: Tillykke mor – fra din teenager

En sød og og personlig gave til børn

Giv et kuponhæfte til en dreng eller pige og forkæl dem med små og store oplevelser og gaver, der helt sikkert vil vække glæde! Er der noget særligt, du gerne vil glæde barnet med, finder du nederst også blanke kuponer, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Læs mere om kuponhæfterne her: Et kuponhæfte til søde drenge og Et kuponhæfte til søde piger

Hvad får du?

I pakken er der 30 sjove og søde gavekort til små, søde børn. Er der en helt speciel gave, du gerne vil give, er der også blanke kuponer i pakken, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet. Pakken med de sjove gavekort indeholder 30 kuponer, 3 forsider samt blanke kuponer.

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en sjov og hyggelig gave, som er nem at lave. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så har du en sød og personlige gave!

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!