Kuponhæfter til hverdag og fest Slået op i: Fest – Emner: , , , , ,

Kuponhæfter – gaven, der bliver ved med at give!

Måske kan du huske de gammeldags kuponhæfter, hvor du kunne købe alt fra kassettebånd og billig make-up til kaffestel i 428 dele? Måske hører du endda til dem, har savnet kuponhæfterne, lige siden de holdt op med at dumpe ind ad brevsprækken?

Heldigvis er kuponhæfterne tilbage, nu som den helt perfekte gaveide til ham eller hende, der har alt. De søde små gavekort indeholder en kærlig tanke, hvor det er nemt at dele ud af al den omsorg og kærlighed, det ellers kan være svært at sætte ord på.

Se nogle af kuponhæfterne her

Klik på billedet for at læse mere!

Et klippekort til kærlighed

Ofte er det bare de små ting, der tæller. At få serveret livretten, et ekstra kram på en hård dag eller en gang massage. Kuponhæfterne fra Lou Noire er fyldt med gode gerninger og hjertevarme, både til kæreste, forældre, som værtindegave til veninden og til små og store børn. Og alle kan være med! De fleste af kuponerne er små gavekort på gratis eller billige gaver, men alt sammen betænksomme og kreative overraskelser.

Giv et kuponhæfte til fødselsdag, Mors Dag, Valentinsdag, Årsdag, konfirmation eller lav en julekalender, der spreder glæde langt ind i det nye år. Her er der kuponhæfter til det hele! Alle kuponhæfter fra Lou Noire er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. De små gavekort er en god ide til dig, der mangler en hurtig ting, for du kan have en sjov gave klar på kort tid.

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en sjov og hyggelig gave, som er nem at lave. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så har du en sød og personlige gave!

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!