Lav en hyggelig print selv julekalender Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , ,

Julekalendere du selv kan printe

Leder du efter skabeloner til en print selv julekalender? Her finder du de sødeste udklipsark med skabeloner, som du selv kan printe og lave til de fineste julekalendere. De 24 julehuse, æsker og papirposer er sjove at samle, og det er lige noget for dig, der elsker at klippeklistre til jul.

Sådan gør du

Klik dig ind på den julekalender, du bedst kan lide for at læse mere. Følg vejledningen for bestilling, og tjek så din email-indbakke. Alle julekalendere kommer nemlig i en PDF-fil, som er lige til at downloade og printe.

Udskriv din print selv julekalender i farver på almindeligt A4-kopipapir, klip skabelonerne ud og fold dem ved at følge den udførlige vejledning. Fyld æsker og poser med små gaver, inden du til sidst lukker dem.

4 hyggelige print selv julekalendere

24 peberkagehuse

Med de 24 peberkagehuse kan du lave det hyggeligste julelandskab, der nok skal vække glæde. Husene er sjove at samle, og der er også både peberkagemænd og -koner, hjerter og juletræ med i udklipshæftet, så du kan lave det fineste julelandskab. Juleæskerne er sød indpakning til en julekalender og kan f.eks. indeholde et af de mange kuponhæfter fra Lou Noire.

Peberkagehusene er samtidig også hyggelig julepynt, som nok skal sprede julestemning! Du kan enten finde en stor troldegren og hænge husene op i eller lave et julelandskab med de medfølgende huse og figurer – og hvad du nu har lyst til at pynte med.

Køb dem her: 24 peberkagehuse – 39,95 kr.

24 juleæsker, du selv kan printe og folde

Skal du i gang med en hjemmelavet julekalender, og mangler du nogle små æsker til at gemme alle de fine gaver i? De 24 juleæsker fås i 5 forskellige farver: sort, grøn, blå, rød og lyserød og koster 39,95 kr. Der er noget for enhver smag, om du er til det julerøde eller det helt klassiske i en stilfuld sort og hvid. Klik på din yndlingsfarve for at komme hen til julekalenderen!

Julehusene i Grønland

Har du været i Grønland, så har du sikkert også set de farvestrålende huse, der ligger spredt fra fjorden og hele vejen op ad bjergsiden i både små og store bygder. Med de 24 julehuse kan du nu lave det hyggeligste grønlandske julelandskab, der vil pynte igennem hele december!

Husene bliver til den fineste julekalender, men vil du hellere bare lave et julelandskab, så skær de gule felter ud af vinduerne og klip bunden af. Sæt elpæren fra en lille lyskæde ind i hvert hus og og lade julehusene lyse op i mørket.

Køb det her: Julehusene i Grønland – 39,95 kr.

En julekalender med farvestrålende papirposer

De 24 julede poser skal nok skabe en hyggelig julestemning! Fyld dem med små gaver eller søde beskeder og lad dem pynte igennem hele december. De 24 poser er sjove at samle og er sød indpakning til en julekalender. I pakken er der udklipningsark med 24 papirposer, hver med sit eget julede motiv. Poserne er holdt i et julet rødt/hvidt design, nummereret fra 1-24.

Køb dem her: En julekalender med 24 poser – 39,95 kr.

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...