Pakkeliste til kæresteferie – hvad skal du tage med? Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , ,

Hvad skal med på en romantisk ferie?

Er du i tvivl om, hvad du skal tage på til en kæresteferie, så får du her inspiration til en pakkeliste til den romantisk ferie. Udover den normale bagage, som du skal have med på ferie, så står der lidt ekstra på en pakkeliste til en romantisk kærestetur. Selvfølgelig skal du huske tøj, rejseguide og kreditkort, men når I endelig skal alene af sted sammen, må det hele gerne være lidt ekstra lækkert.

Så hvad skal du tage med?

Den ekstra pakkeliste til kæresteferie

På en kæresteferie er der endelig tid til at gå lange ture og spise romantiske middage i stearinlysenes skær. Et par gode travesko og en jakke, der passer til årstiden skal derfor med i kufferten. Men din allerpæneste kjole eller den buksedragt, du ser sindssygt godt ud i, skal der også være plads til. Tag også de høje sko med – og insistér på, at så er det vist taxatid!

Din kæreste vil sætte pris på, at du gør dig lidt ekstra lækker for ham, så pak endelig også glattejern og den store taske med makeup. Der er ikke nogen, der kender dig på ferien, så put endelig bare den virkelig røde læbestift i kufferten, som du synes er lidt for meget, når du bare skal ned og handle.

Én ting, der ikke skal med på ferie!

Det siger sig selv, at computeren skal blive hjemme, når der står kæresteferie i kalenderen. Er dit arbejde så vigtigt, at du bliver nødt til at tjekke mails og kunne løse en opgave på farten, så lav en aftale hjemmefra om, at computeren kun bliver åbnet på bestemte tidspunkter. På en kæresteferie skal der nemlig være tid til at koble helt af og bare nyde at være sammen.

Den frække kuffert

Det, som tiden skal gå med på en kæresteferie, er at nyde tiden med hinanden… både over og under dynen. Gør også plads i kufferten til det frække undertøj og måske en lille erotisk overraskelse eller to. Er du nervøs for, om security åbner din kuffert i lufthavnen, så alle kan se, hvad du har pakket, så får du tips til at pakke dit sexlegetøj her: Sådan pakker du dit sexlegetøj til ferien

24 frække kuponer – der nemt kan gemmes væk

Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til rejsen, der også er nem at holde skjult for nysgerrige blikke. Giv en udfordring eller to hver dag på ferien – eller bare, når du har lyst…

Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende, der skal med på ferien. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer

Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!