Planlæg en polterabend for bruden – der elsker naturen! Slået op i: Polterabend – Emner: , , , , , , , ,

Den perfekte polterabend for hende, der elsker naturen

Skal du arrangere en polterabend for hende, der elsker det frie naturliv under åben himmel, så er der mange dejlige aktiviteter og oplevelser at vælge imellem. Er den kommende brud en kvinde, der hellere vil tage på vandretur og sove i shelter end at danse natten lang på baren, får du her inspiration til polterabend-aktiviteter, der alle foregår ude i naturen.

Den perfekte polterabend for naturelskeren kunne være at overraske bruden med en pakkeliste. Imens hun pakker vandrestøvler, badetøj og sovepose, gør I klar til en overnatning eller to under åben himmel. Pak gerne bilen med telte, bålpander til pandekager eller pølser og en lille skarp til at varme sig på under stjernerne. Nu går turen ud i naturen!

Aktiviteter for bruden, der elsker naturen

For bruden, der holder af at være ude i naturen, kunne I overveje, om der skulle være en drøm eller to, I kan hjælpe hende med at opfylde. Har hun endnu ikke nået en vandretur på Hærvejen, snakker hun altid om den kanotur i Sverige som hun endnu ikke har været på eller ville hun blive glad for en mini-ridelejr? Hvis der er en oplevelse, hun altid godt har kunnet tænke sig at prøve, men aldrig har turdet eller haft tid eller råd til, så er det et godt sted at starte!

Ligesom til enhver anden polterabend må der gerne være udklædning og lidt drillerier, men det er højst sandsynligt ikke det, der skal være i fokus her. En polterabend for hende, der bare godt kan lide naturen, behøver ikke at være fuld af udskejelser, men sørg for at give hende en masse gode minder fra den store dag.

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.

Gode ideer til en polterabend ude i det fri

Har du en veninde, der elsker naturen, får du her forslag til gode aktiviteter og sjove oplevelser:

En ukompliceret polterabend

Den store dag kan sagtens bestå af masser af vilde oplevelser i naturen: rappelling, kajak, UV jagt hvor I fanger fisk med harpun, motorsavskursus, træklatring eller orienteringsløb. Men måske har bruden bare lyst til til en stille og ukompliceret vandretur, hvor der er masser af tid til at hyggesnakke og drikke vin i de mange pauser. I kender hende bedst, og måske ville hun elske lidt af det hele!

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Sov i shelter

Polterabend-turen kan sagtens bare vare et par timer – eller I kan også tage teltet med og overnatte i det fri. Vil I ikke slæbe på den store oppakning, kan I booke en shelter over hele Danmark. Når I er ankommet til overnatningspladsen og har smidt bagagen, kan pladsen danne udgangspunkt for resten af polterabenden.

Smag på naturen

En del af hendes polterabend kan også være en hyggelig fisketur eller en sanketur, hvor I samler spiselige planter og urter. Friluftsrådet har lavet en app, Vild Mad, hvor I kan få hjælp til at finde mad i naturens store spisekammer. Lav det evt. som en skattejagt for den kommende brud, hvor hun skal finde bestemte planter. Hav også gerne en backup-plan med til aftenens bål i form af færdig pandekagedej og pølser.

Syng med!

Når aftensmaden ligger tungt i maven, og bålets gløder ulmer, så er det tid til en lille sang! Lav et sanghæfte hjemmefra med alle brudens yndlingssange og husk at medbringe guitar. Marshmallows og Irish Coffee er obligatorisk!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Lav en mindebog

Bruden vil elske en foto-bog med minder fra den dejlige polterabend i det fri. En eller flere af gæsterne til polterabenden sørger for at få taget billeder. Lav bogen færdig til brylluppet og giv den som en ekstra lille gave.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...