Polterabend – når bruden ikke har så mange veninder Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Hvad med polterabend, når bruden ikke har så mange veninder?

Nogle brude har ikke så mange veninder, og der vil her være meget få, eller måske ingen gæster at invitere. Det kan også være, at bruden bor langt væk fra sin familie og venner, der ikke har mulighed for at flyve ind til både polterabend og bryllup. Derfor skal man nu alligevel ikke snydes for en polterabend!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

En polterabend for de få udvalgte

For at en polterabend bliver en succes, er det dog ikke et krav, at der er mange deltagere. En polterabend handler ikke om antallet af gæster, og om I er 4 eller 25 gør ikke så meget. Hellere to gæster, der holder uendelig meget af bruden end et stort og upersonligt selskab. Så længe bruden ser de mennesker, hun allermest har lyst til at være sammen med – så er alt godt!

Ideer til en hyggelig polterabend

Skal du arrangere en polterabend, hvor du er en af de eneste gæster, kan I sagtens få lavet en dejlig dag for bruden. I kan for eksempel mødes til brunch i byen og efter en hyggelig eftermiddag med en tur i spabad mødes med gommen og hans venner.

Fremfor at stampe et helt selskab op af jorden og invitere en masse gæster, som bruden kun kender perifert, så gør dagen personlig og hyggelig. Måske har bruden bare ikke så mange veninder, fordi hun foretrækker få, men dybe venskaber. Her vil det være en plage for bruden at skulle sidde og smalltalke med en masse mennesker, hun ikke kender.

Udgangspunktet for polterabenden er først og fremmest at give bruden en dejlig dag med de mennesker, hun holder af. Og selvom I ikke er en stor gruppe, kan I alligevel godt lave mange af de almindelige polterabend-aktiviteter, som du kan læse mere om her: 45 gode ideer til en polterabend

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!