Romantiske gaver til Valentinsdag Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , ,

Forkæl kæresten på Valentinsdag!

Der skal selvfølgelig være masser af kærlighedserklæringer og søde gaver til Valentinsdag! De kærlige kuponhæfter fra Lou Noire er fyldt med betænksomme gaver og romantiske handlinger, som nok skal vække lykke i lang tid efter den 14. februar.

Alle kuponhæfter er designet i PDF og kan downloades med det samme. Køb noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du lynhurtigt en gave til Valentinsdag, der nok skal bringe glæde i lang tid fremover.

LÆS OGSÅ: Hvad enhver kvinde i virkeligheden ønsker sig til Valentinsdag

3 søde gaver til Valentinsdag

Kærlighedskuponer til Valentinsdag

Lou Noire - Kærligheds-kuponer til Valentinsdag - Cover

Kærlighedskuponer til Valentinsdag – 39,95 kr.

Her får du et sæt romantiske Valentinskuponer, der gør – ikke hver dag – men i hvert fald 20 dejlige dage til Valentinsdag! Forær dem til den, du elsker allerhøjest og glæd jer til en række af romantiske dates, søde gaver og masser af kærlighed…

I pakken er der 20 kærlighedskuponer til Valentinsdag, 4 blanke kuponer samt 3 forskellige forsider: til verdens bedste kæreste, kone eller mand. Pakken indeholder blandt andet kuponer med teksten:

– Vores første date – én gang til
– En aftentur under stjernerne
– En romantisk middag
– En gang massage

I alt får du 20 søde og romantiske Valentins-kuponer med færdig tekst. Har du noget særligt, du gerne vil give til din elskede, så udfyld en af de blanke kuponer og læg den ved. Køb dem her: Kærlighedskuponer til Valentinsdag

52 dejlige dates for kærestepar

52 dejlige dates for kærestepar - Lou Noire - Kærestegave

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Tænk, hvis hver dag var Valentinsdag med romantiske dates og søde gaver… eller måske mere realistisk bare en gang om ugen. Imellem jobs, hus og børn kan det dog være svært at finde tiden til at date, ligesom dengang I blev kærester – og også at få nye ideer til at fyre op under romantikken. ♥

Men hvorfor er det kun de nyforelskede, der må lave alt det sjove? Genskab de første stævnemøder, der gav røde kinder og lær hinanden at kende på ny. Med den sjove dating-udfordring får I 52 ideer til dejlige aktiviteter, som I kan lave sammen. Så tør I prøve noget nyt?

I pakken er der 52 kuponer med forslag til romantiske, sjove, kreative og kærlige dates + 12 blanke kuponer, så I selv kan planlægge flere dejlige dates. Gør jer klar til at trække en kupon og spørg hinanden: Hvad skal vi lave i dag? Ideerne til sjove ting, I kan lave sammen, er mange:

– Brunch og bobler
– Brætspilsaften
– Planlæg en weekendtur
– Genskab den første date

I alt får I 52 skønne ideer til dates for kærestepar. Nogle dates kræver lidt planlægning, imens andre kan udføres med det samme. Der er både forslag til dates, der koster penge og også masser af ideer til gratis aktiviteter. Køb dem her: 52 dejlige dates for kærestepar

24 kærlighedskuponer – til ham, der skal forkæles!

Kærlighedskuponer

24 kærlighedskuponer – til ham eller hende, der skal forkæles – 39,95 kr.

Skal ham den søde forkæles ekstra meget til Valentinsdag? Med de sjove og romantiske kærlighedskuponer kan du give ham alt det, du synes, han har fortjent!

I pakken er der 24 kærligheds-kuponer, 4 blanke og 1 forside. Pakken indeholder blandt andet kuponer med teksten:

– Du må bestemme filmen
– Jeg laver din livret
– Jeg taler ikke, mens du ser tv
– En aftentur under stjernerne

I alt får du 24 romantiske og kærlige kuponer, 4 blanke kuponer samt 1 forside. Har modtageren et særligt ønske, kan du udfylde en af de blanke kuponer og lægge den ved.

Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere romantiske ideer her...