Sådan får i gang i festen til en polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Polterabend – hvor skal I holde fest?

Få gang i festen til en polterabend! Hvis bruden og resten af gæsterne ikke er for trætte eller bukket under for de mange shots, så fortjener en polterabend en festlig afslutning. Fælles for de fleste polterabender er, at de slutter af med en fest i samme område, som dagsaktiviteterne er foregået i. Byturen og de tilhørende drikkevarer er en stor post i budgettet, men I kan også vælge at holde et brag af en fest derhjemme, hvor der er masser af plads til at danse.

Der er mange sjove og hyggelige måder at slutte en polterabend af på – læs om dem her!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

En tur i byens natteliv

Ofte byder festen til en polterabend på en tur i byen, og har der været danseundervisning, er det kun sjovt at komme ud og bruge de nye moves. Afsæt en del af budgettet til brudens drinks og sørg for, at hendes glas aldrig er tomt. Den allersidste post på budgettet er en taxa til den vordende brud, så hun ikke behøver at gå hjem efter denne dejlige dag. Hun kan her eventuelt få følgeskab af en pizza.

Efter en lang dag med masser af oplevelser er det dog måske ikke alle, der ønsker at gå med videre, men vil bruden i byen, skal I sørge for, at hun også kommer det. Er det bruden selv, der gerne vil hjem, så respektér det – I andre kan jo sagtens feste videre til den lyse morgen. Nogle plejer også her sidst på dagen at mødes med det mandlige polterabendselskab, hvis dette ligger samme dag.

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.

Slut af i sommerhuset

I kan slutte dagen af ved at lande i et fredeligt sommerhus, hvor der er ro til at snakke – eller plads til at feste. Måske har en af venindernes forældre et sted, I kan låne, og så er der lagt op til hygge med bål på stranden og ristede skumfiduser eller det helt store cocktailparty.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Syng med!

Lej et karaoke-anlæg og syng til I segner eller lån en PlayStation og sæt Singstar på. I kan også tage ud i byen og finde en sing along-bar, hvor I kan skråle med på alt fra de nyeste hits til alle de gode gamle Dansktop-slagere. Paraply-drinks gør kun festen sjovere.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Koncert eller festival

Om sommeren er der masser af festivaler, hvor I kan tage ud i sommernatten og høre livemusik. Eller måske har bruden et yndlingsband, som spiller i byen, og så er det jo oplagt at se, om hun kan få lov at komme backstage og møde musikerne.

En tur ned ad Memory Lane

Afslutningen på den festlige dag kan også være en tur ned ad Memory Lane og gå til de discoteker, hvor bruden slog sine folder som helt ung. Få DJ’en til at spille brudens yndlings-hits fra dengang og bestil drinks, der passer til. Hvem elsker ikke stadig Filur, Isbjørn og Skumbanan?

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!