Sådan får i gang i festen til en polterabend Kategori: Polterabend – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Polterabend – hvor skal I holde fest?

Få gang i festen til en polterabend! Hvis bruden og resten af gæsterne ikke er for trætte eller bukket under for de mange shots, så fortjener en polterabend en festlig afslutning. Fælles for de fleste polterabender er, at de slutter af med en fest i samme område, som dagsaktiviteterne er foregået i. Byturen og de tilhørende drikkevarer er en stor post i budgettet, men I kan også vælge at holde et brag af en fest derhjemme, hvor der er masser af plads til at danse.

Der er mange sjove og hyggelige måder at slutte en polterabend af på – læs om dem her!

LÆS OGSÅ: Find alle de sjove festlege til en polterabend her!

En tur i byens natteliv

Ofte byder festen til en polterabend på en tur i byen, og har der været danseundervisning, er det kun sjovt at komme ud og bruge de nye moves. Afsæt en del af budgettet til brudens drinks og sørg for, at hendes glas aldrig er tomt. Den allersidste post på budgettet er en taxa til den vordende brud, så hun ikke behøver at gå hjem efter denne dejlige dag. Hun kan her eventuelt få følgeskab af en pizza.

Efter en lang dag med masser af oplevelser er det dog måske ikke alle, der ønsker at gå med videre, men vil bruden i byen, skal I sørge for, at hun også kommer det. Er det bruden selv, der gerne vil hjem, så respektér det – I andre kan jo sagtens feste videre til den lyse morgen. Nogle plejer også her sidst på dagen at mødes med det mandlige polterabendselskab, hvis dette ligger samme dag.

Slut af i sommerhuset

I kan slutte dagen af ved at lande i et fredeligt sommerhus, hvor der er ro til at snakke – eller plads til at feste. Måske har en af venindernes forældre et sted, I kan låne, og så er der lagt op til hygge med bål på stranden og ristede skumfiduser eller det helt store cocktailparty.

Prosecco Pong

Prosecco Pong er en sjov variant af beer pong-spillet – her er det bare med bobler og fine champagneglas. Spillets regler er dog stadig de samme: Hvem kan få den lille, lyserøde bold i modstanderens glas? Del jer ind i to hold, fyld glassene og sigt efter glassene i den anden ende af bordet. Rammer du plet, skal modstanderen drikke. Det hold, der først får tømt modstandernes glas, vinder!

Prosecco-pong – 109,00 kr.

Syng med!

Lej et karaoke-anlæg og syng til I segner eller lån en PlayStation og sæt Singstar på. I kan også tage ud i byen og finde en sing along-bar, hvor I kan skråle med på alt fra de nyeste hits til alle de gode gamle Dansktop-slagere. Paraply-drinks gør kun festen sjovere.

LÆS OGSÅ: Udklædning til polterabend – få inspiration her!

Koncert eller festival

Om sommeren er der masser af festivaler, hvor I kan tage ud i sommernatten og høre livemusik. Eller måske har bruden et yndlingsband, som spiller i byen, og så er det jo oplagt at se, om hun kan få lov at komme backstage og møde musikerne.

En tur ned ad Memory Lane

Afslutningen på den festlige dag kan også være en tur ned ad Memory Lane og gå til de discoteker, hvor bruden slog sine folder som helt ung. Få DJ’en til at spille brudens yndlings-hits fra dengang og bestil drinks, der passer til. Hvem elsker ikke stadig Filur, Isbjørn og Skumbanan?

Små, sjove spil til en polterabend – klik her!

Polterabend-skattejagt

Sidst på aftenen er det også blevet tid til en lille skattejagt i byen. Lav et kort til hver deltager og se så, hvem der kan krydse flest af. Deler I jer op, så sørg for, at der altid er en, der kontrollerer, at opgaven er udført. Lav eventuelt en deadline for, hvornår I skal mødes igen og udråbe vinderen.

Det lille spil kan købes her – sammen med alle de andre sjove kort. Du får 8 kort med sjove spil, en invitation og den sødeste forespørgsel til den kommende brud, så hun kan få den bedste dag!

Du finder alle de små, sjove spil her – lige til at printe ud. Så er I klar til en forrygende polterabend med masser af gode grin.

Klik her for at købe de sjove og festlige spil til en forrygende polterabend!

Festlige spil til en forrygende polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

« Er det okay at være kræsen?
Planlægning af en polterabend – sådan gør I »