Sådan holder I gnisten vedlige i forholdet Slået op i: Kærlighed – Emner: , , ,

Ting, jeg elsker ved dig! - Lou Noire - forside

Ting, jeg elsker ved dig! – 39,95 kr.

Hvordan bevarer I jeres kærlighed til hinanden?

Sørg for altid at holde liv i gnisten i parforholdet! Et kærlig, trygt og solidt parforhold kommer nemlig ikke af sig selv. Det kræver opmærksomhed og tid at holde gnisten ved lige i forholdet – men heldigvis er det ikke svært. Det behøver hverken at være særlig kompliceret eller dyrt at få kærligheden til at flamme op hver eneste dag.

Det, der er vigtigt, er, at I tager jer tid til at tale sammen og være sammen. At der sker noget andet end bare hverdag, madpakker og fjernsyn. Vi udvikler os igennem livet, og i et stabilt parforhold er der også en lyst til at lære den anden at kende igen og igen, så I kan følges ad.

Den kærlighed, lyst og nysgerrighed, der er for din nye kæreste i starten af forholdet, kan sagtens dyrkes og bevares, så den holder igennem et langt kærlighedsforhold. Tricket er at møde hinanden som I gjorde i starten af forholdet. Måske har I sammen fået flere forpligtelser med hus og børn, og med travle karrierer er der måske ikke altid tid til det helt store. Men det behøver der heller ikke at være, så længe der bliver lagt brænde på kærlighedens bål hver eneste dag.

Mød hinanden, som var det i starten af forholdet

Prøv at tænke tilbage på dengang I startede med at date. Sommerfuglene i maven. Lysten til at se hinanden, hvor alt andet blev skubbet tilside, så I kunne være sammen. De dybe kys. Madpakken med chokoladehjertet. Den ekstra indsats for at vise de allerbedste sider af sin personlighed. Det nye lingerie. Score-middagen. Og alt det andet, der fik dit hjerte til at slå hurtigere.

Alt det behøver jo ikke at holde op, bare fordi I er ovre den første forelskelse. Selvfølgelig banker virkeligheden også på engang imellem, men det koster 2 kroner at lægge et chokoladehjerte i en madpakke. Det er helt gratis at hviske “Jeg elsker dig”, lige inden I falder i søvn i det mørke soveværelse.

Tal sammen, vær sammen og find tid til kærligheden

Er I faldet af på den, fordi der har været for meget virkelighed på det sidste, så kan mange skænderier undgås med to velskænkede gin&tonics og en lang snak i solskinnet. Lav en aftale om, at der skal være plads til kærligheden, og at den skal plejes. Brug gerne nogle af forslagene her:

Tag på kærestedate

Har I svært ved at finde tid til at pleje forholdet, så aftal en fast aften hver uge eller bare én gang om måneden. Få børnene passet, tag den pæne kjole på, og lad telefonen blive i tasken. Prøv en ny restaurant, tag til koncert eller kør ud i det blå med picnic-kurven, som på den allerførste date.

Skriv aftalen ind i kalenderen. Når den først står der, så kan intet ændre den. Det er jeres tid sammen.

Lav en dejlig date derhjemme

Har I ikke mulighed for at komme hjemmefra, så sluk fjernsynet og hiv stikket til internettet ud. Lad alt det praktiske ligge, sluk for arbejdstankerne og tænd stearinlysene. Lav mad sammen og få fulgt op på alt det, der er sket, siden I sidst havde tid til at tale rigtigt sammen.

Tag på tur

Det er nu også rart at komme væk hjemmefra, om det så bare er for en enkelt nat. Har I tiden til det, så tag gerne en længere romantisk kæresteferie, hvor I kommer væk fra hverdagen og alt det, der tager jeres opmærksomhed fra hinanden. Det er rart at komme ud og opleve noget nyt sammen og få sat det i perspektiv til alt det derhjemme.

Tiden skal dog ikke kun bruges på at fare rundt og se alle seværdigheder i byen. Sæt tid af tid at nyde hinanden og start gerne med en god gang massage for at komme ned i kroppen og slippe tankerne.

Skriv, hvad hjertet er fuldt af

Kan du huske dengang, I lige havde mødt hinanden? Hvor dit hjerte fløj helt op i halsen, når du hørte det mindste bip fra telefonen – for det kunne jo være ham, der skrev? Sådan kan du få det igen.

Der er ikke noget bedre end at blive afbrudt af en kærlig eller smålummer besked fra din elskede. Får I rigtig godt gang i de sjove billedbeskeder, så husk at lægge telefonen med skærmen nedad, så dine kollegaer ikke får set noget, de ikke skulle se. 🙂

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær din kæreste de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!