Sådan laver du en guirlande til Halloween Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , , , ,

Lav selv (u)hyggelig pynt til Halloween!

Byg din egen Halloweenfest - for børn - Lou Noire - Bordkort

Byg din egen Halloweenfest – for børn – 69,95 kr.

Til en rigtig Halloweenfest skal der selvfølgelig også pyntes op med en sjov og uhyggelig guirlande! I den store festpakke Byg din egen Halloweenfest – for børn får du skabeloner til en festlig guirlande. Pakken koster 69,95 kr., og når du har downloadet den, kan du printe så mange guirlander, som du har lyst til.

Der er både skabeloner til spøgelser, græskar og flagermus, og du bestemmer helt selv, om du vil have spøgelsesguirlander gennem hele huset, eller om der bare skal flakse flagermus rundt oppe under loftet.

Det (u)hyggelige guirlande er let at lave, og her får du en vejledning, der hjælper dig igennem de forskellige trin.

Du får også mange andre sjove ting med i den store pakke med Halloweenpynt, bl.a. spøgelseshus, heksehat, en kiste til slik, bordkort og en invitation til Halloweenfest. Læs mere om pakken her: Byg din egen Halloweenfest – for børn.

Hvad skal du bruge til at lave en Halloween-guirlande?

For at printe en guirlande, skal du bruge en printer med en farvepatron samt printerpapir. Ja, du skal selvfølgelig også bruge selve skabelonerne! Dem finder du her: Byg din egen Halloweenfest – for børn.

Når du har printet de skabeloner, du skal bruge, er du klar til at samle guirlanden. Til det skal du bruge:

  • En god, lille saks
  • En limstift eller tape
  • Evt. et stykke snor eller sytråd

Så er vi klar til at samle den sjove guirlande!

Sådan samler du din guirlande

Start med at klippe figurerne ud. Lim snor eller sytråd fast bagpå figurerne, eller sæt snoren fast med tape. Hæng guirlanden op.

Du kan også sætte figurerne op enkeltvist med tape, som vist på billedet. Er du mest til flagermus, så lad dem flakse rundt oppe under loftet i et stykke sytråd.

Sjove lege til Halloweenfest

Hos Lou Noire får du også masser af ideer til sjove spil til en Halloweenfest. Alle kan være med til en gang Halloween-bingo eller en gang gæt & grimasser. I pakken med de 8 sjove spil og lege til Halloween er der masser af sjove spil og lege til den uhyggelige Hallowenfest, med gyserhistorier, skattejagt og morsomme festlege. Læs mere om de enkelte spil ved at klikke på billederne.

Alle spil til Halloweenfesten kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege. Se alle de andre Halloweenspil – klik her!

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!