Sådan laver du en heksehat til Halloween Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , ,

Lav selv (u)hyggelig pynt til Halloween!

Byg din egen Halloweenfest - for børn - Lou Noire - Bordkort

Byg din egen Halloweenfest – for børn – 69,95 kr.

Til en rigtig Halloweenfest skal der selvfølgelig være sjov og skræmmende pynt! Den fine heksehat bliver hurtigt til festlig bordpynt, men du kan også printe en hel stak og hænge dem op i loftet som pynt. Med en elastiksnor bliver heksens hat også let til festhatte til hele selskabet!

Heksehatten er nem at lave, og her får du en vejledning, der hjælper dig igennem de forskellige trin i processen. Du finder en skabelon til den sorte heksehat i den store festpakke Byg din egen Halloweenfest – for børn. Pakken koster 69,95 kr., og når du har downloadet den, kan du printe så mange heksehatte, som du har lyst til.

Du får også mange andre sjove ting med i den store pakke med Halloweenpynt, bl.a. en guirlande med spøgelser, flagermus og græskar, en kiste til slik, bordkort og en invitation til Halloweenfest. Læs mere om pakken her: Byg din egen Halloweenfest – for børn.

Hvad skal du bruge til at lave en heksehat?

For at printe en skabelon til den lille heksehat til Halloween, skal du bruge en printer med en farvepatron samt printerpapir. Ja, du skal selvfølgelig også bruge selve skabelonen! Den finder du her: Byg din egen Halloweenfest – for børn.

Når du har printet en skabelon, er du klar til at samle heksens hat. Til det skal du bruge:

  • En god, lille saks
  • En limstift
  • En tyk tusch til at folde med
  • Evt. en lineal til at lave folder

Så er vi klar til at samle heksehatten!

Sådan samler du din heksehat

Start med at klippe hatten ud. I den ene cirkel klipper du takker ud langs de stiplede linjer. I den anden cirkel klipper du hele den hvide midte ud.

Sådan laver du en heksehat til Halloween - Lou Noire - Hat til Halloween
 

Nu er du klar til at begynde at folde hatten. Fold det trekantede stykke til en kegle. Det er lettest at bøje den rundt om en tyk tusch. Brug evt. en lineal til at bukke den hvide flap.

Så skal hatten limes sammen. Kom lim på den hvide flap og lim selve hatten sammen til en kegle. Når den er tørret, kan du komme lim på de små trekanter og bøje dem op i hatten.

Sådan laver du en heksehat til Halloween - Lou Noire - Skabelon til heksehat
 

Slut af med at lime den sorte cirkel fast på undersiden af hatten.

Sådan laver du en heksehat til Halloween - Lou Noire - Heks hat

Sjove lege til Halloweenfest

Hos Lou Noire får du også masser af ideer til sjove spil til en Halloweenfest. Alle kan være med til en gang Halloween-bingo eller en gang gæt & grimasser. I pakken med de 8 sjove spil og lege til Halloween er der masser af sjove spil og lege til den uhyggelige Hallowenfest, med gyserhistorier, skattejagt og morsomme festlege. Læs mere om de enkelte spil ved at klikke på billederne.

Alle spil til Halloweenfesten kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege. Se alle de andre Halloweenspil – klik her!

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!