Sådan laver du en kiste til Halloween Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , ,

Lav selv (u)hyggelig pynt til Halloween!

Byg din egen Halloweenfest - for børn - Lou Noire - Bordkort

Byg din egen Halloweenfest – for børn – 69,95 kr.

Til en rigtig Halloweenfest skal der selvfølgelig være sjov og skræmmende pynt! De små kister her kan fyldes med slik og snacks, og der bliver vild jubel, hvis du sætter dem på bordet som bordpynt. Du kan også lave en skattejagt til Halloween, hvor du gemmer kisterne rundt omkring i huset.

Den lille kiste af papir er let at lave, og her får du en vejledning, der hjælper dig igennem de forskellige trin i processen. Du finder en skabelon til kisten i den store festpakke Byg din egen Halloweenfest – for børn. Pakken koster 69,95 kr., og når du har downloadet den, kan du printe så mange kister, som der kommer gæster.

NB! Kisten findes også i et andet design og en anden størrelse i festpakken Byg din egen Halloweenfest – kirkegård. Du kan se den lidt længere nede. Arbejdsgangene til at bygge begge kister er den samme, så du kan bare bruge denne vejledning.

Hvad skal du bruge til at lave en Halloween-kiste?

For at printe en skabelon til den lille papir-kiste til Halloween, skal du bruge en printer med en farvepatron samt printerpapir. Ja, du skal selvfølgelig også bruge selve skabelonen! Den finder du her: Byg din egen Halloweenfest – for børn.

Når du har printet en skabelon, er du klar til at samle kisten. Til det skal du bruge:

  • En god, lille saks
  • En limstift
  • Evt. en linial til at lave folder med

Så er vi klar til at samle kisten!

Sådan samler du kisten

Start med at klippe kisten ud. Ved de små, trekantede hak i kistens låg skal du kun klippe ind i den ene side.

Byg din egen Halloweenfest - for børn - Lou Noire - Skabelon til Halloween-kiste

Nu er du klar til at begynde at folde kisten. Brug gerne en lineal til at folde kanterne op omkring. I kistens låg skal du folde op omkring de yderste hvide streger.

Byg din egen Halloweenfest - for børn - Lou Noire - Kiste af papir til Halloween DIY krea
Kom lim på de hvide flapper og lim hhv. kistelåg og kistebund sammen. Når delene er tørret, fylder du kisten med slik eller snacks og sætter låget på kisten.

Sjove lege til Halloweenfest

Hos Lou Noire får du også masser af ideer til sjove spil til en Halloweenfest. Alle kan være med til en gang Halloween-bingo eller en gang gæt & grimasser. I pakken med de 8 sjove spil og lege til Halloween er der masser af sjove spil og lege til den uhyggelige Hallowenfest, med gyserhistorier, skattejagt og morsomme festlege. Læs mere om de enkelte spil ved at klikke på billederne.

Alle spil til Halloweenfesten kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege. Se alle de andre Halloweenspil – klik her!

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!