Sådan laver du en god tekst til din datingprofil 17. december 2018 – Kategori: Mænd – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Gode råd til din profiltekst

Når du har fundet en datingportal, der passer til dig, skal du oprette en profil. Her skal du også have lavet en beskrivelse af dig selv – men hvad skriver man i en datingprofil?

LÆS OGSÅ: 5 gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden

Hvad skal du skrive om dig selv?

Vær ærlig og lad være med at gemme dig. Du må gerne give et helt klart billede af, hvem du er, og hvad du søger. Ikke hvem du søger, men hvad du leder efter: et forhold, en der vil rejse langt eller gå korte ture i skoven. Prøv at tegne et billede af, hvordan det vil være et være i et forhold med dig. Ikke med forventninger og krav, som han skal leve op til, men hvad er det, I skal foretage jer sammen og have til fælles?

Undgå klichéerne i din datingprofil

Lad være med at falde i klichéen med ”I min fritid er jeg sammen med venner og familie, og jeg elsker at rejse.” Undgå i det hele taget alle klichéer, der kan passe på hvem som helst, f.eks.:

  • Jeg kan lide at rejse
  • Jeg elsker god mad
  • Min familie og venner betyder meget for mig
  • Jeg leder efter en kæreste til gåture ved stranden
  • Jeg elsker at have det sjovt

Fortæl i stedet for, hvad der sker i dit liv, og lav endelig en profiltekst, hvor der er noget at tage fat på og stille spørgsmål til:

Til maj skal jeg med to veninder til Kreta, hvor vi både skal vandre i bjergene og nyde solen på stranden. Om aftenen skal vi finde alle de gode restauranter – så skriv endelig hvis du ved, hvor vi skal spise.

Læs også: Sådan siger du farvel til de dårlige mænd

Show, don’t tell

I din profiltekst skal du beskrive dig selv – men uden at rose dig selv til skyerne, for eksempel sådan her:

Mine venner kan ikke forstå, hvorfor jeg er single, og det kan jeg egentlig heller ikke selv. Jeg synes selv, jeg er et catch, og så er jeg også ret lækker og sjov.

Vis i stedet på dine billeder, at du er skøn, og brug teksten til at vise, hvor sjov du er. Fortæl hvilke spændende ting, du laver eller start med en indledende sætning, der får ham til at grine.

Lad være med at være negativ i din profiltekst, f.eks. ”Hvorfor er der så mange frøer her?”, ”Jeg er næsten holdt op med at tro på, at du findes” eller den værste ”Jeg søger IKKE…”, der så efterfølges af en lang liste. Citater, der står uden nogen anden tekst, eller en lang spirituel tekst om at tiltrække gode energier i verden kan også skubbe de fleste mænd væk.

Prøv dig frem

Prøv at lave et udkast til en profiltekst, og få gerne din veninde eller ven til at læse den igennem. Hvis den ikke virker, så skriv en ny eller ret den til hen ad vejen. Det vigtigste er, at du får lavet en tekst, der tiltrækker den mand, du har lyst til at møde. Så hvad ville han lede efter – og hvad har han lyst til at høre om dig?

LÆS OGSÅ: Tjekliste til din drømmemand – og hvorfor du skal smide den ud!

Læs Jagten på Drømmemanden – en sjov bog om dating!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den sjove fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

 

« Disse billeder skal du vælge til din datingprofil
5 festkjoler til julefrokosten – alle under 350 kroner »