Sådan laver du en god tekst til din datingprofil Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Gode råd til din profiltekst

Hvad skal du skrive i din tekst på din datingprofil? Det er nemt nok at oprette en profil og tage et billede, men mange går i stå, når det kommer til den tekst, der skal beskrive dig. For hvad skriver man om sig selv i en datingprofil?

Hvad skal du skrive om dig selv?

Vær ærlig og lad være med at gemme dig. Du må gerne give et helt klart billede af, hvem du er, og hvad du søger. Ikke hvem du søger, men hvad du leder efter: et forhold, en der vil rejse langt eller gå korte ture i skoven. Prøv at tegne et billede af, hvordan det vil være et være i et forhold med dig. Ikke med forventninger og krav, som han skal leve op til, men hvad er det, I skal foretage jer sammen og have til fælles?

Undgå klichéerne i din tekst

Lad være med at falde i klichéen med ”I min fritid er jeg sammen med venner og familie, og jeg elsker at rejse.” Undgå i det hele taget alle klichéer, der kan passe på hvem som helst, f.eks.:

  • Jeg kan lide at rejse
  • Jeg elsker god mad
  • Min familie og venner betyder meget for mig
  • Jeg leder efter en kæreste til gåture ved stranden
  • Jeg elsker at have det sjovt

Fortæl i stedet for, hvad der sker i dit liv, og lav endelig en profiltekst, hvor der er noget at tage fat på og stille spørgsmål til.

Show, don’t tell

I din profiltekst skal du beskrive dig selv – men uden at rose dig selv til skyerne Vis i stedet på dine billeder, at du er skøn, og brug teksten til at vise, hvor sjov du er. Fortæl hvilke spændende ting, du laver eller start med en indledende sætning, der får ham til at grine.

Lad være med at være negativ i din profiltekst, f.eks. ”Hvorfor er der så mange frøer her?”, ”Jeg er næsten holdt op med at tro på, at du findes” eller den værste ”Jeg søger IKKE…”, der så efterfølges af en lang liste. Citater, der står uden nogen anden tekst, eller en lang spirituel tekst om at tiltrække gode energier i verden kan også skubbe de fleste mænd væk.

Prøv dig frem med din tekst

Prøv at lave et udkast til en profiltekst, og få gerne din veninde eller ven til at læse den igennem. Hvis den ikke virker, så skriv en ny eller ret den til hen ad vejen. Det vigtigste er, at du får lavet en tekst, der tiltrækker den mand, du har lyst til at møde. Så hvad ville han lede efter – og hvad har han lyst til at høre om dig?

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating får du helt konkrete eksempler på, hvad du skal skrive i din profiltekst. Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!