Sådan viser du en mand, at du er interesseret Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Vis ham, at du er interesseret!

Hvis du er interesseret i en mand, må du gemme din generthed væk og komme ud og vise ham det. Og da mænd ofte ikke ser de små tegn på, at du er interesseret, så du skal være tydelig i din kommunikation. Selv om du måske synes, at du overdriver din flirten helt vildt, så er det nemlig stadig ikke sikkert, at han overhovedet opfatter, at du er interesseret.

Mænd er bare lidt sløvere i optrækket

Hvis du spørger mænd, du tidligere har datet eller været kærester med, vil det være de færreste af dem, der havde gættet, at du var vild med dem. Mange mænd skal helst have lidt mere end et vink med en vognstang, for de ser det simpelthen ikke. Så meld ud med stærke signaler, hvis du er interesseret.

Hvis du er vild med en mand, så må du ikke give op, før du er sikker på, at han har forstået, at du gerne vil noget mere med ham end bare at have en at tale om vejret med. Det er ikke altid nok at give ham et hint om at ‘puh, hvor skal du kede dig i weekenden, for din veninde er desværre blevet syg, og I skulle ellers have set den her fantastiske nye krigsfilm, og nu har du ikke nogen at gå i biografen med’. Mænd er (heller) ikke tankelæsere, og hvis du gerne vil invitere ham i biografen, kan du jo prøve at spørge ham ligeud, om han vil med.

Skær det ud i pap!

Hvis du er interesseret, så vis det. Lad være med at nedtone din begejstring eller interesse. Et af de dårligste datingråd, der florerer derude, er at spille mystisk og hard to get. Det er bare forkert, dels fordi mænd virkelig er dårlige til at se de tegn, du sender, og dels fordi du gerne vil være hans kæreste. Hvis det var et job, du søgte, spillede du jo nok heller ikke bare kostbar. Også her ville du blive nødt til at kæmpe lidt for at få noget positiv opmærksomhed.

I Den lille bog om dating får du en liste med alle de hints, han sender dig som små tegn på, at han er interesseret i dig som kæreste. Og flere af dem vil helt sikkert overraske dig!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!