Sjove julelege – for børn og voksne Kategori: Jul – Tags: , , , , , ,

Underholdning til julens fester

Mangler du ideer til sjove julelege til de mange festlige sammenkomster i december? Her får du masser af inspiration til festlig underholdning, hvor både børn og voksne kan være med. De kan bruges til både julefrokost og adventshygge – og især til de mange, lange timer juleaftensdag, hvor de små venter på, at træet bliver tændt, og festen kan begynde.

Hvordan gør du?

Du behøver ikke at have planlagt de sjove julelege på forhånd. Alle spil kommer nemlig i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og julelege!

Sjove spil og julelege

Den Store Julequiz – for hele familien

Er der både voksne og børn med til julefrokosten, kan alle hygge sig med Den Store Julequiz – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Glade jul, dejlige jul”, “Julemandens Værksted”,”Drillenissen flytter ind”,”Til julebal i nisseland”, “Juleguf og søde sager” og “Den store indkøbsliste”.

Køb julequizzen her: Den Store Julequiz – for hele familien

Jule-bingo – for børn og voksne

Jule-bingo er et sjovt spil, både for voksne og børn, også de helt små, for tallene er skiftet ud med sjove tegninger af alt det, vi elsker ved julen! Pakken indeholder forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Køb bingo-spillet her: Jule-bingo – for børn og voksne

Den lille julepakke

Den lille julepakke er hyggelig underholdning for børn. Julespillene er et underholdende indslag for de børn, som allerede kan læse og skrive lidt. De voksne må selvfølgelig også gerne være med og læse de længere ord højt og finde nissenavne!

I julespillene skal der læses baglæns, krydses ting af på bingo-gåturen og farvelægges. Der er ord, der skal findes, og quizzer der skal gættes. Det bliver en rigtig hyggelig jul! Julespillene passer bedst til børn, der selv kan læse og skrive lidt, i alderen 5-10 år.

Køb julepakken her: Den lille julepakke

Banner - Den store julequiz for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

« Hyggelige spil til jul
Hvad giver man i barselsgave? »