Sjove julelege – for børn og voksne Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , ,

Julepakke 1 - til hele familien - Spilpakker - Lou Noire - cover

Julepakke 1 – til hele familien – 104,95 kr.

Underholdning til julens fester

Mangler du ideer til sjove julelege til de mange festlige sammenkomster i december? Her får du masser af inspiration til festlig underholdning, hvor både børn og voksne kan være med. De kan bruges til både julefrokost og adventshygge – og især til de mange, lange timer juleaftensdag, hvor de små venter på, at træet bliver tændt, og festen kan begynde.

Hvordan gør du?

Du behøver ikke at have planlagt de sjove julelege på forhånd. Alle spil kommer nemlig i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og julelege!

Se alle de mange sjove spil til jul – klik her!

Sjove spil og julelege

8 sjove julespil for hele familien

De sjove julespil er skøn underholdning for både børn og voksne til julens fester. Nogle af spillene får pulsen helt op, og andre kan man sidde og hygge med, imens juleslikfadet går rundt.

Skal I holde julefest med børn i forskellige aldre, er der mange spil i pakken, som samtidig vil kunne underholde både teenagere og børnehavebørn. I julepakken er der nemlig også spil for de mindste børn, som kan tegne øjenene på en snemand eller mime et rensdyr. For de større børn og de voksne er der både en Musikquiz og en hyggelig julequiz.

Køb julepakken her: 8 sjove julespil for hele familien

Den Store Julequiz – for hele familien

Er der både voksne og børn med til julefrokosten, kan alle hygge sig med Den Store Julequiz 1 – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Glade jul, dejlige jul”, “Julemandens Værksted”,”Drillenissen flytter ind”,”Til julebal i nisseland”, “Juleguf og søde sager” og “Den store indkøbsliste”.

Køb julequizzen her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien – 49,95 kr.

Jule-bingo – for børn og voksne

Jule-bingo er et sjovt spil, både for voksne og børn, også de helt små, for tallene er skiftet ud med sjove tegninger af alt det, vi elsker ved julen! Pakken indeholder forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Køb bingo-spillet her: Jule-bingo – for børn og voksne – 29,95 kr.

Den Store Julepakke

I Den Store Julepakke er der hyggelig underholdning for børn i hele julemåneden. I den lange ventetid fra 1. december, og indtil juletræet bliver tændt, er der nemlig masser af plads til sjove spil, som kan hjælpe med at få tiden til at gå indtil juleaften.

Print spillene ude til en børnevenlig julefrokost eller lav en eller flere julelege i den lange ventetid fra julemorgen, og indtil juletræet bliver tændt. I de 24 julespil skal der læses baglæns, krydses ting af på bingo-gåturen og julepusles. Der er ord, der skal findes, og quizzer der skal gættes. Det bliver en hyggelig jul med Den Store Julepakke!

Køb julepakken her: Den Store Julepakke – 79,95 kr.

Se alle de andre sjove spil og lege her: Julespil for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!