Sjove konkurrencer til konfirmation Slået op i: Konfirmation – Emner: , , , , ,

Skab minder til konfirmationen med sjove konkurrencer

Konfirmationen er en særlig begivenhed, der markerer overgangen til voksenlivet for mange unge. Det er også en tid, hvor familie og venner samles for at fejre denne milepæl i konfirmandens liv. For at gøre festen endnu mere mindeværdig og underholdende, kan du inkludere sjove konkurrencer, der skaber glæde, latter og en følelse af samhørighed blandt alle gæster.

Fra den klassiske “Tip en 13’er” til kreative kåringer og morsomme quizzer, er der utallige muligheder for at skabe magi til konfirmationen gennem sjove konkurrencer. Her får du de allerbedste ideer!

Tip en 13’er – med præmie til vinderen

8 festlige indslag til konfirmation - pink - Lou Noire - Tip en 13er

Tip en 13’er – tipskupon til konfirmation

“Tip en 13’er” er en klassisker indenfor underholdning til konfirmation. Her skal gæsterne gætte på konfirmandens favoritter indenfor serier, yndlingsslik og navnet på den bedste ven.

Tipskuponen til konfirmanden er lavet, så det er nemt at stille spørgsmål, der passer helt præcist til konfirmanden. Udfyld en ekstra kupon med tre svarmuligheder – og så er du klar til at lade gæsterne gætte sjove facts om konfirmanden.

Flere steder er der også plads til lige at knytte en sjov lille anekdote til spørgsmålet og fortælle en sjov historie fra konfirmandens barndom og teenagelivet.

“Tip en 13’er” findes i spilpakken 8 festlige indslag til konfirmation – pink, som også fås i blå og grøn. Den koster 49,95 kr., og når du har bestilt og betalt, får du den leveret direkte i din email-inbakke – lige til at downloade og printe! Det er også samme pakke, som “Konfi-dysten” på det øverste billede er fra.

En kreativ quiz – med konfirmanden i centrum

En bestseller herfra Lou Noire har alle år været det store quiz-show om konfirmanden til 39,95 kr. Hvor du i “Tip en 13’er” selv skal finde på, hvad der skal fortælles om konfirmanden, er alt i quizzen her fuldstændig klappet og klart.

Alt, hvad du skal gøre, er at printe quizzen, klippe quizkortene ud og pakke en sjov præmie ind. Har du en opslagstavle eller et whiteboard med magneter, sætter du kortene op under de 6 kategorier. Gæsterne deles nu i hold og prøver efter tur at gætte de mange sjove spørgsmål om konfirmanden.

I kategorien “Pinlige historier!!!” skal der fortælles sjove historier om konfirmanden – og de er nu ikke så pinlige igen. I alt er der 30 spørgsmål, som nok skal få både konfirmand og gæster til at grine.

Det Store Quiz-Show til Konfirmation – blå  findes i også i pink og grøn, og også til Nonfirmation.

Fotokonkurrence – Hvornår er billedet fra?

8 sjove spil og lege til konfirmation - grøn - Lou Noire - De unge år konkurrence

8 sjove spil og lege til konfirmation – 39,95 kr.

I denne konkurrence gælder det om at gætte, hvor gammel konfirmanden var på det supernuttede billede i babybadekarret. Eller hvornår var det egentlig, hele familien var i Disneyland? Og var konfirmanden 10 eller 11 år, da håndholdholdet vandt finalen?

Der skal bruges 10 sjove billeder af konfirmanden – og så selvfølgelig de fine quiz-ark, som du finder i pakken her: 8 sjove spil og lege til konfirmation – grøn. Når du har downloadet pakken, kan du printe lige så mange quizark, som der kommer gæster til konfirmationen. Pakken findes også i blå og pink og også til Nonfirmation.

Billederne kan du f.eks. sætte op på en storskærm. Er der ikke sådan en i festlokalet, kan du også sætte 10 billeder ind på et A4-ark og printe et til hver gæst, eller bare til hvert bord hvis I sidder forskudt til konfirmationen.

Der er masser af andre sjove spil og festlege til konfirmation. Du kan se dem alle sammen ved at klikke på banneret herunder.

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...