Sjove Lege til Babyshower Slået op i: Baby – Emner: , , , , ,

Babyshower-lege – Gør Festen Mindeværdig

En babyshower er en vidunderlig anledning til at fejre den kommende ankomst af en lille ny baby og samtidig ære den kommende mor. For at gøre festen ekstra sjov og mindeværdig er det en fantastisk idé at inkludere underholdende og interaktive spil. Her vil vi præsentere nogle sjove lege til babyshower, der helt sikkert vil glæde både den kommende mor og gæsterne.

1. Gæt Maveomkredsen

En klassiker, der altid bringer smil frem, er ‘Gæt Maveomkredsen’. Her skal gæsterne gætte, hvor stor mave den kommende mor har fået. Resultatet er sjovt og hjertevarmende, og vinderen får en sød præmie.

2. Blekast-konkurrence

For at tilføje en sjov og konkurrencepræget twist, arranger en ‘Blekast-konkurrence’. Gæsterne skal kaste sammenfoldede bleer i en blespand. Det er en aktivitet, der helt sikkert får alle til at grine!

3. Babyspotting

Gæsterne kan også dyste i en omgang ‘Babyspotting’, hvor de skal medbringe billeder af sig selv som baby. Så skal den kommende mor og de andre gæster gætte, hvilken gæst der hører til hvilket billede. Det er en sjov måde at se ligheder og forskelle mellem generationer.

4. Navneleg

Lad fantasien flyde med en sjov navneleg. Giv hver gæst et stykke papir og bed dem om at skrive så mange babynavne som muligt på et par minutter. Den med flest navne vinder og kan belønnes med en sød præmie.

5. Gæt en smag

Det Store Babyshower Quiz Show - cover

Det Store Babyshower Quiz-Show – 39,95 kr.

Køb forskellige slags babymad og dæk etiketten til med en label. På lablen skrives nu et tal – og samme tal skriver du på de forskellige låg, som gemmes væk.

Giv alle en ske og lad dem gætte på, hvad babymaden egentlig smager af. Er det gulerødder, æble – eller måske kylling?

6. Den store quiz til babyshower

Her hos Lou Noire finder du også masser af sjove spil og lege til babyshower. De er alle sammen lige til at downloade og printe ud med det samme. Et af det bedst sælgende spil til babyshower er Det Store Babyshower Quiz-Show!

I quizzen er der masser af underholdende spørgsmål om babyer og den kommende mor i sjove kategorier som “Baby, baby, baby ohh” og “Gu-gu Ga-ga”. Print selv PDF-filen og tag spillet med til babyshower for kun 39,95 kr. Husk sjove præmier!

Banner - Babyshower - Lou Noire

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!