Sjove spil og lege til et babyshower Slået op i: Baby – Emner: , , , , , , ,

Babyshower-pakken - pink - Lou Noire - Indhold

Babyshowerpakken – med masser af sjove spil og festlege. Klik her!

Gode ideer til sjov hyggelig babyshower

Et babyshower er en amerikansk tradition, der i de senere år også er begyndt at blive populær i Danmark. Til et babyshower fejrer man graviditeten og den kommende mor. Der bliver spist (virkelig meget!) kage, talt om babynavne og bleskift, og gæsterne har gaver med til både mor og den baby, som storken snart kommer med.

Til et babyshower er det også en tradition, at gæsterne arrangerer små spil og sjove lege. De hyggelige festlege giver noget at snakke om til en fest, hvor måske ikke alle gæster kender hinanden på forhånd. Den kommende mor er selvfølgelig i centrum, når der bliver gættet på fødselsdatoen, grinet af de skøre forslag til navne og quizzet i Det Store Babyshower Quiz-Show!

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt de sjove babyshower-spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en festlig dag med masser af gode grin.

Sjove spil og lege til babyshower

Sjovt bingospil til babyfesten

Til et hyggeligt babyshower skal der selvfølgelig også være sjove lege og spil. Babyshower-bingo er et morsomt spil, hvor alle gæster kan være med! Det ligner det originale bingo-spil, bortset fra at tallene her er skiftet ud med symboler på alt det, som den kommende babymor går og glæder sig til!

Pakken indeholder 8 forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen samt en vejledning. Babayshower-bingo koster 39,95 kr. – find det her: Babyshower-bingo

Det Store Babyshower Quiz-Show

Det bliver et hyggeligt babyshower med det sjove quiz-show! Her er der masser af underholdende spørgsmål om baby og den kommende mor – og alt hvad der ellers kommer med storken.

Det Store Babyshower Quiz-Show har masser af sjove spørgsmål, og er en sjov leg til babyshower. Der spilles i 6 kategorier: “Baby, baby, baby ohh”, “It’s fashion, baby!”, “Gu-gu Ga-ga”, “Den søde ventetid”, “De små synger” og “Det begynder med en baby…”. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Køb det her: Det Store Babyshower Quiz-Show!

Gæt og grin til babyshower

Alle kan være med i det sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne! De små ordkort passer lige ned i (pusle-)tasken, og der kan hurtigt gøres klar til et spil Gæt & Grimasser. Hvilket hold kan gætte flest ord?

Gæsterne deles i hold, der skiftes til at gætte sjove ord og begreber om graviditet og livet som mor. Er det dig, der skal mime et “Ammeindlæg” eller slipper du afsted med det lidt mere lettere “Vandet går”?

Spillet fås i: grøn, pink og blå

Banner - Babyshower - Lou Noire

Læs alle artikler om babyshower...