Sjove spil og lege til polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: , , , , ,

Gode ideer til en sjov polterabend

Mangler du ideer til sjove lege til polterabend? Her får du masser af inspiration til underholdning, der giver en forrygende, festlig polterabend! De små spil og lege, du kan læse om her, kan bruges som et festligt indslag til en polterabend, hvor bruden er i centrum.

Brug dem til at forkæle bruden eller som ryste sammen-aktiviteter til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt. Grin af og med bruden, imens hun prøver at gætte, hvad den kommende gom har svaret – og glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt polterabend-kort og spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en forrygende polterabend med masser af gode grin. Tilsæt gerne masser af lyserøde cocktails for ekstra morskab!

Sjove spil og lege til polterabend

Gæt med i det sjove Quiz-Show Til Polterabend!

Det Store Polterabend Quiz-Show har masser af sjove spørgsmål, som passer til alle brudetyper. Der spilles i 6 kategorier: “Bruden”, “Begyndelsen”, “Gommen”, “Bruden starter”, “Traditioner” og “Brudeparret”. Der er lagt op til sjove svar fra bruden, gode anekdoter og en festlig stemning!

Køb det her: Det store quiz-show til polterabend

Den Frække Polterabendpakke

Vi har kun det sjov, vi selv laver, kun det FUN vi selv blander – og det skæg, vi selv sidder på!

Det er i det store og hele temaet for Den Frække Polterabendpakke, som er den ultimative underholdning til den festlige polterabend, hvor det ikke kan blive for vildt eller for sjovt.

I Den Frække Polterabendpakke har Lou Noire samlet masser af sjove spil og lege til den skægge polterabend, hvor den kommende brud skal festes helt igennem. Læs mere om Den Frække Polterabendpakke her – og glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin.

Der er også tre andre polterabendpakker at vælge imellem – se dem alle her: Festpakker

Den frække polterabendpakke - Lou Noire - Indhold

Samtalekort til polterabend

Cover - Samtalekort til polterabend

Samtalekort til polterabend – 39,95 kr.

Sjove spørgsmål til en festlig aften! Glæd jer til en polterabend med sjove og personlige historier om bruden, bridezillaer og polterabender, der gik helt galt. Alle, undtagen bruden, trækker et spørgsmål og giver på skift et bud på svaret. Bruden må selvfølgelig gerne svare med! Der er også blanke kort i pakken, hvis I finder på flere gode spørgsmål om bruden.

De 60 spørgsmål om bruden, polterabend og bryllup er fyldt med masser af kærlighed og små, uskyldige drillerier. For hvad er egentlig det pinligste, den kommende brud nogensinde har gjort? Der er også lagt op til at gætte på, hvordan brudekjolen ser ud og fortælle masser af sjove historier. Download, print og spil med det samme!

Det sjove spil koster 39,95 kr. – find det her: Samtalekort til polterabend

Læs alle de andre gode artikler om polterabend her: Gode ideer til en festlig polterabend

Lou Noire - Penis-bingo - Cover

Penis-Bingo – 39,95 kr.

Penis-bingo

Penis har fundet en masse fjollede hatte frem og taget selfies – kun så I kan spille Penis-Bingo! Så tag hatten af for Penis og gør klar til det sjove bingospil, hvor det som altid gælder om at få hele pladen fuld. Alle kan være med i det underholdende spil – men hvem får først PENIS?

Bingo-spillet kommer i en PDF-fil, og pakken indeholder 10 forskellige bingoplader, 44 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Penis-bingo kan downloades og printes med det samme. Spillet kan købes her: Penis-bingo

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

6 sjove spil og lege til polterabend

6 sjove spil o glege til polterabend

6 sjove spil og lege til polterabend – 29,95 kr.

Skal du arrangere en polterabend? Her får du 6 sjove spil og lege til polterabend. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Der er masser af underholdning i pakken med de sjove spil og lege til polterabend, som indeholder: 1. Dametaske-BINGO – 2. Tjek din telefon – 3. Brud eller gom – 4. Hvem er jeg? – 5. Kend din brud – 6. Drik, hvis du…

Download og print med det samme! De sjove spil til polterabend koster 29,95 kr. – find dem her: 6 sjove spil og lege til polterabend

Vil du have endnu flere sjove spil og lege til en polterabend, så finder du dem i Den store polterabendpakke, der koster 69,95 kr. Udover de 10 morsomme spil og mindeværdige kort, indeholder pakken også 2 ekstra bonusgaver til den kommende brud: Et drikke-hjul der afgør, hvad bruden skal have i sit glas samt et festligt klippekort.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!