Sjove spil og lege til polterabend Kategori: Polterabend – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Gode ideer til sjov en polterabend

Mangler du ideer til sjove lege til polterabend? Her får du masser af inspiration til underholdning, der giver en forrygende, festlig polterabend! De små spil og lege, du kan læse om her, kan bruges som et festligt indslag til en polterabend, hvor bruden er i centrum.

Brug dem til at forkæle bruden eller som ryste sammen-aktiviteter til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt. Grin af og med bruden, imens hun prøver at gætte, hvad den kommende gom har svaret – og glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin!
Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt polterabend-kort og spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på kraftigt papir, og så er I klar til en forrygende polterabend med masser af gode grin. Tilsæt gerne masser af lyserøde cocktails for ekstra morskab!

Sjove spil og lege til polterabend

Den store polterabendpakke

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Den store polterabendpakke koster 69,95 kr. – find den her: Den Store Polterabendpakke

Den Store Polterabendpakke indeholder 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra gaver til bruden:

1. Dametaske-BINGO  – 2. Jeg elsker dig! – 3. Tjek din telefon – 4. Hvad er prisen? – 5. Brud eller gom – 6. Hvem er jeg? – 7. Kend din brud – 8. Lak eller porno? – 9. Held og lykke – 10. Drik, hvis du… – EKSTRA BONUSGAVER:  Klippekort til en festlig polterabend & Spin en drink!

Samtalekort til polterabend

Samtalekort til polterabendSjove spørgsmål til en festlig aften! Glæd jer til en polterabend med sjove og personlige historier om bruden, bridezillaer og polterabender, der gik helt galt. Alle, undtagen bruden, trækker et spørgsmål og giver på skift et bud på svaret. Bruden må selvfølgelig gerne svare med! Der er også blanke kort i pakken, hvis I finder på flere gode spørgsmål om bruden.

De 60 spørgsmål om bruden, polterabend og bryllup er fyldt med masser af kærlighed og små, uskyldige drillerier. For hvad er egentlig det pinligste, den kommende brud nogensinde har gjort? Der er også lagt op til at gætte på, hvordan brudekjolen ser ud og fortælle masser af sjove historier. Download, print og spil med det samme!

Det sjove spil koster 39,95 kr. – find det her: Samtalekort til polterabend

Festlige spil til en forrygende polterabend

Vil du gerne glæde din veninde, søster, svigerinde eller kusine med en sjov polterabend fuld af gode grin, så bestil denne pakke af forrygende festlige kort, der vil sætte liv i ethvert selskab.

Du får 8 kort med sjove spil, en invitation og den sødeste forespørgsel til den kommende brud, så hun kan få den bedste dag! Start med et spil “Dametaske-BINGO” – en sjov leg i et selskab, hvor alle gæsterne (endnu) ikke kender hinanden. Det kommer de dog til, når indholdet af dametaskerne skal endevendes i jagten på genstande, der kan give BINGO!

Lad også bruden udfylde sin del af spillet “Bruden eller gommen” – og se hvor mange af gommens svar, hun kan ramme. Slut af med en “Skattejagt” i nattelivet – hvem tør mest?

Download og print med det samme! Spillene koster 39,95 kr. – find dem her: Festlige spil til en forrygende polterabend

Læs alle de andre gode artikler om polterabend her: Gode ideer til en festlig polterabend

Kuponhæfte til polterabend

Kuponhæfte til polterabendGiv bruden en festlig polterabend! Med de sjove og betænksomme polterabend-kuponer kan I forkæle bruden lidt ekstra igennem dagens program. Kuponerne giver bruden mulighed for selv at bestemme, hvornår det er tid til en fællesskål eller en lille pause.

I pakken er der forkælelse til alle brudetyper i de 50 sjove og kærlige kuponer samt blanke kuponer, hvis I finder på flere ting, som bruden skal forkæles med. Er bruden til fest og farver, så giv hende et kuponhæfte med masser af lyserøde cocktails, fællesdans og sjove overraskelser. Er hun gravid, vil hun elske jer for at kunne trække middagslurs-kortet og lige samle energi til resten af dagen.

Endelig er polterabend-kuponerne især gode til brude, der ikke bryder sig om at slippe kontrollen helt. Med kuponhæftet er hun selv med til at bestemme lidt af indholdet på sin egen polterabend.

Kuponhæftet kan downloades og printes med det samme. Kuponerne koster 39,95 kr. – find dem her: Kuponhæfte til polterabend

6 sjove spil og lege til polterabend

6 sjove spil og lege til polterabendSkal du arrangere en polterabend? Her får du 6 sjove spil og lege til polterabend. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Der er masser af underholdning i pakken med de sjove spil og lege til polterabend, som indeholder: 1. Dametaske-BINGO – 2. Tjek din telefon – 3. Brud eller gom – 4. Hvem er jeg? – 5. Kend din brud – 6. Drik, hvis du…

Download og print med det samme! De sjove spil til polterabend koster 39,95 kr. – find dem her: 6 sjove spil og lege til polterabend

Vil du have endnu flere sjove spil og lege til en polterabend, så finder du dem i Den store polterabendpakke. Udover de 10 morsomme spil og mindeværdige kort, indeholder pakken også 2 ekstra bonusgaver til den kommende brud: Et drikke-hjul der afgør, hvad bruden skal have i sit glas samt et festligt klippekort.

Læs alle artikler om polterabend...

« Pakkeliste til festival – hvad skal du tage med?
Gode ideer til en hjemmelavet pakkekalender »