Sjove spil til festen: “Hvem af os…?” Slået op i: Fest – Emner: , , , ,

Lou Noire - Hvem af os ...? - cover

Hvem af os …? – 29,95 kr. Køb det nu – klik her!

Hvem af os – hvor godt kender I egentlig hinanden?

Hvem af os…? er et sjovt spil til en aften med veninderne eller til en polterabend. Her gælder det om at vide mest om alle veninderne, når I skal gætte på, hvem af jer til festen, som udsagnet på kortet passer bedst på.

Vil I gerne bringe det festlige drukspil endnu længere ned under bæltestedet, er der også blanke kort med i pakken, som I selv kan udfylde. Hvem peger alle på – og hvem kan egentlig få de rødeste kinder? Find ud af det med en gang “Hvem af os ..?”, der også får gang i alle de sjove og pinlige historier.

Sådan spiller I

Spillekortene kommer i en PDF-fil, som kan downloades med det samme. Print dem ud i farver på almindeligt papir og klip dem ud. Fyld glassene – nu er I klar til at spille!

På skift trækker I et udsagn og læser det op. Der tælles ned fra 3-2-1 og på NU! peger alle på den, som I selv mener, udsagnet passer på.

Den, der har flest fingre rettet imod sig, skal drikke. Skal det være rigtig vildt, drikker taberen det antal tåre, som denne har personer, der peger på sig.

Det er tilladt at protestere vildt og inderligt, hvis man selv mener, at man i hvert fald ikke er den, der altid kommer for sent – men det hjælper ikke. Flertallet har talt: DRIK!!!

Nogle af de sjove spørgsmål fra Hvem af os…?

Hvem af os …? er fyldt med sjove spørgsmål om gæsterne til festen. For hvem af jer er det egentlig, som har den dårligste stedsans? Hvem synes alle de andre er den, som har sagt de dummeste ting til det andet køn? Og hvem bliver valgt som den bedste danser? Det finder I ud af med det sjove spil! Spilklet koster 29,95 kr. – køb det lige her!

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!