Sjove spil til Halloween Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , , ,

Underholdning til Halloweenfest

Mangler du ideer til sjove spil til Halloween? Her får du masser af inspiration til festlig underholdning, hvor både børn og voksne kan være med. De kan bruges til både Halloweenfest, til en familieaften eller som underholdning til en børnefødselsdag med Halloween som tema.

Hvordan gør du?

Alle spil til Halloween kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og lege!

Se alle de sjove spil og lege til Halloween – klik her!

Sjove spil til Halloween

Gæt & Grin for børn til Halloween

Er I klar til et (u)hyggeligt spil til Halloween? I den sjove leg kan både små og store børn være med til at gætte, og der kan hurtigt gøres klar til et spil Gæt & Grimasser. Der skal gættes sjove ord og begreber, som vi forbinder med Halloween – men hvilket hold kan gætte flest ord?

De sjove og genkendelige symboler skal nok få både og store børn til at både grine og gyse. Og billederne på gættekortene er da også lidt uhyggelige – men ikke så meget, at alle ikke kan være med.

Køb spillet her: Gæt & grin for børn til Halloween – 29,95 kr.

Gæt & Grimasser-spillet findes også i en lidt mere uhyggelig udgave til de større børn: Gæt & grin til Halloween – 29,95 kr.

8 sjove spil og lege til Halloween

Halloween er en god mulighed for at holde fest og lave lidt ballade. Udover den obligatoriske runde “slik eller ballade” er der også både flere anledninger, hvor det kunne være sjovt med et par lege til Halloween.

Spillene her passer både til en (u)hyggelig Halloweenfest, men de kan også sagtens bruges derhjemme til en familiespilaften eller til en børnefødselsdag med Halloween-tema. Du får i alt 8 festlige lege til Halloween: Enten / Eller… – Slå & Tegn – Gys fra A – Å – Skattejagt – 1-2-3 Svar – Slå & Fortæl – Gæt & Grin – Vendespil.

Køb spillene her: 8 sjove spil og lege til Halloween – 39,95 kr.

Halloween-bingo - Lou Noire - CoverHalloween-bingo

Halloween-bingo er et sjovt og (u)hyggeligt spil, hvor alle kan være med. Spillepladen ligner det originale bingo, bortset fra at tallene her er skiftet ud med billeder af alt det, der gør Halloween lidt ekstra spooky og skræmmende.

Pakken indeholder 10 forskellige bingoplader, 44 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Sådan gør du: Print spillepladerne ud og giv hver deltager 16 dækbrikker. Opråberen trækker nu et billede og råber f.eks. “Flagermus!”. Har man en flagermus på sin spilleplade, må man nu dække denne til. Husk præmier!

Køb bingo-spillet her: Halloween-bingo

Den Store Quiz om Halloween - Lou Noire - CoverDen Store Quiz om Halloween

Det bliver en (u)hyggelig Halloween med den sjove quiz! Her er der masser af underholdende spørgsmål om græskar, hekse og monstre – og alt hvad der ellers hører til Halloween! Så træk de uhyggelige masker på, fyld slikskålene og tag hul på den sjove quiz. Men hvilket hold ved mest om Halloween?

Der spilles i 6 kategorier:

  • Heksebryg
  • Gæt en gåde
  • Hvad er det?
  • Halloween
  • Gys & Gru
  • Bank 3 gange

Køb quizzen her: Den Store Quiz om Halloween – 39,95 kr.

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!