Søde gaveideer til bryllup Slået op i: Bryllup – Emner: , , , ,

Personlige gaveideer til bryllup

Mangler du gaveideer til et bryllup? Brylluppet er en skøn og festlig dag, hvor brudeparrets kærlige JA! til hinanden skal fejres. Som gæst til denne kærlighedens fest er der også tradition for at give en gave. Men hvad giver man i bryllupsgave?

Du kan selvfølgelig altid spørge efter brudeparrets ønskeliste, men hvorfor ikke også give en gave, der er både betænksom og personlig? Vi ønsker jo alle at give en gave, der vil blive husket mange år fremover. Her er bøgerne med de gode råd til brudeparret og ægteskabet gaver lige fra hjertet, som helt sikkert vil blive et dejligt minde.

Se alle de underholdende indslag til polterabend – klik her!

Gode råd til brudeparret og ægteskabet

Mangler du en sød gave til brylluppet, så udfyld de 50 kort med gode råd og kærlige ord til brudeparrets vej ind i ægteskabet. De sjove, kloge og kærlige råd bliver nemt til en lille gør-det-selv bog, som du sætter sammen med et bånd.

Bogen med de kærlige råd vil helt sikkert være en af de mindeværdige gaver, som brudeparret tager frem om mange år og læser med glæde (og måske et lille lommetørklæde!). Bogen kommer i en PDF-fil, som du selv skal printe.

Bøgerne kommer i to versioner: Gode råd til brudeparret, der er holdt i en munter og festlig tone og Gode råd til ægteskabet, der er fyldt med romantiske og kærlige råd. Selv om der er enkelte overlap imellem bøgerne, så er det færdige resultat af begge bøger ret forskelligt.

Læs mere om bøgerne her: Gode råd til brudeparret og Gode råd til ægteskabet

Banner - Bryllup - Lou Noire

Læs alle artikler om bryllupper...