4 søde kærestegaver, du selv kan lave Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , , , ,

Romantisk gaveideer til kæresten

Leder du efter ideer til søde kærestegaver? Årsdag, jeres bryllupsdag, Valentinsdag eller til fødselsdag – eller måske bare fordi du er stormende forelsket! Der kan være mange anledninger til at give en romantisk gave til kæresten. Her hos Lou Noire får du fire romantiske forslag til skønne kærestegaver, du selv kan lave.

Alle kommer i en PDF-fil og er lige til at downloade og printe ud. Alt, hvad du skal gøre, er at klippe og klistre – så har du den sødeste gave til kæresten!

Kærestegaver – hvad giver man?

Uanset hvilken anledning gaven bliver givet til, så er en kærestegave et symbol på den store kærlighed, der er imellem jer. Og nogle gange kan det være rigtig svært at udtrykke så stor en kærlighed med ord. Det er som om, sproget ikke rigtig slår til. Det er her de søde kærlighedskuponer, som du kan læse om lige om lidt, kan hjælpe med at få det sagt.

For andre par er det ikke ordene, der er det svære, men måske at I fysisk befinder jer langt væk fra hinanden, når årsdagen eller fødselsdagen skal fejres. De 20 romantiske kærestebreve fylder ikke meget i kufferten og kan åbnes på dagen, eller bare når savnet efter hinanden bliver for stort.

De 52 dejlige dates er til kærestepar, der elsker at bruge tid sammen, men måske har glemt at date hinanden. De fleste par kommer efter den store forelskelse ind i en mere rolig tid – men derfor skal man jo ikke holde op med at skabe nye minder sammen! Så kom op af sofaen og lav en fast date-aften hver uge. Det bliver et fantastisk år med de 52 dejlige dates!

Både de søde kærlighedskuponer, kærestebrevene og de dejlige dates er en gave med masser af kærlighed! Læs mere om de enkelte spil og kuponhæftet ved at klikke på links og billeder.

4 romantiske kærestegaver

24 kærlighedskuponer

Kærlighedskuponer

24 kærlighedskuponer – 39,95 kr.

Skal din elskede forkæles ekstra meget? De søde kærlighedskuponer er fyldt med romantik og masser af kærlige handlinger!

I pakken er der 24 kærligheds-kuponer, 4 blanke og 1 forside. Pakken indeholder blandt andet kuponer med teksten:

– Du må bestemme filmen
– Jeg laver din livret
– En gang massage
– En aftentur under stjernerne

I alt får du 24 romantiske og kærlige kuponer, 4 blanke kuponer samt 1 forside. Har modtageren et særligt ønske, kan du udfylde en af de blanke kuponer og lægge den ved.

Læs mere her: 24 Kærlighedskuponer

En lille æske fyldt med kærlighed

Lou Noire - En lille æske fyldt med kærlighed - Cover

En lille æske fyldt med kærlighed – 39,95 kr.

Det er blevet tid til at forkæle verdens bedste kæreste! Under hjertet på den lille æske gemmer der sig masser af kærlighed, i form af de sødeste gavekort til små og store romantiske overraskelser. Forær den til Valentinsdag, årsdag eller bare fordi…

I pakken er der 30 små gavekort til forkælelser samt en lille kærligheds-æske, som du nemt kan folde. Du vælger helt selv, hvor mange af gavekortene, du vil give. Og der er meget at vælge imellem, for eksempel: “En romantisk picnic”, “En hel dag fyldt med forkælelse” eller “En gang massage”.

Kort og æske kommer i en PDF-fil, som kan downloades med det samme. Print det hele ud i farver og klip dem ud. Følg vejledningen, når æsken skal samles, læg kortene i og kom også gerne et lille chokoladehjerte eller et par rosenblade i øverst. Luk æsken ved at folde de to hjerte-halvdele ind i hinanden.

Køb den søde æske her: En lille æske fyldt med kærlighed

20 romantiske kærestebreve

Åben når... - 20 breve til den sødeste kæreste - Lou Noire - cover

Åben når… – 20 breve til den sødeste kæreste – 39,95 kr.

Fortæl dit livs kærlighed, hvor meget han eller hun betyder for dig. Når kuverten åbnes, folder den sig ud til et hjerte, og indeni gemmer der sig søde beskeder og dejlige minder.

“Åben når…”-brevene er rigtige, gammeldags breve, som du selv samler. Instruktionerne på ydersiden af konvolutten fortæller din elskede, hvornår brevet må åbnes.

I pakken er der 20 små kuverter (ca. 7,5 x 10 cm) med tekst på forsiden samt 20 forudfyldte kort. Du får også blanke kort og kuverter, hvis du har lyst til at skrive flere “Åben når…”-breve. Både kuverter og kort er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Klip det hele ud og fold hjerterne, så de danner små kuverter. Kom lidt lim på kanterne, put et af de søde kort i og luk med det lille hjerte. Du kan enten samle alle kuverterne i en stak med et lille bånd eller komme dem i en æske.

Læs mere her: Åben når… – 20 breve til den sødeste kæreste

52 dejlige dates for kærestepar

52 dejlige dates for kærestepar - Lou Noire - Kærestegave

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Tænk, hvis hver dag var lige så romantisk som jeres første date! Men når nyforelskelsen lægger sig, og hverdagen indfinder sig med jobs, børn og hus, kan det dog være svært at finde tiden til at date, ligesom dengang I blev kærester.

Med parspillet 52 dejlige dates for kærestepar kan I genskabe de første stævnemøder, der gav røde kinder og lære hinanden at kende på ny. Den sjove dating-udfordring giver jer 52 ideer til dejlige aktiviteter, som I kan lave sammen.

I pakken er der 52 kuponer med forslag til romantiske, sjove, kreative og kærlige dates + 12 blanke kuponer, så I selv kan planlægge flere dejlige dates. Gør jer klar til at trække en kupon og spørg hinanden: Hvad skal vi lave i dag? Ideerne til sjove ting, I kan lave sammen, er mange:

– Brunch og bobler
– Brætspilsaften
– Planlæg en weekendtur
– Genskab den første date

I alt får I 52 skønne ideer til dates for kærestepar. Nogle dates kræver lidt planlægning, imens andre kan udføres med det samme. Der er både forslag til dates, der koster penge og også masser af ideer til gratis aktiviteter.

Læs mere her: 52 dejlige dates for kærestepar

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere romantiske ideer her!

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!