Spil med penis – til fest og polterabend! Slået op i: Polterabend – Emner: , , , , , , ,

Det bliver en sjov aften!

De sjove spil med Penis kan bruges både til polterabend, venindeaften eller til en julefrokost. Mangler du et festligt indslag eller skæg underholdning til festen, får du her sjove spil – nu med Penis! Der er både bingo, vendespil og Gæt & grimasser, alt med den festlige penis-maskot, der er klar til sjov og ballade.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil ved at klikke på dem. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt polterabend-kort og spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir papir, og så er I klar til en sjov aften – nu med Penis!

Sjove spil med Penis

Lou Noire - Penis-bingo - Cover

Penis-Bingo – 39,95 kr.

Penis-bingo

Penis har fundet en masse fjollede hatte frem og taget selfies – kun så I kan spille Penis-Bingo! Så tag hatten af for Penis og gør klar til det sjove bingospil, hvor det som altid gælder om at få hele pladen fuld. Alle kan være med i det underholdende spil – men hvem får først PENIS?

Bingo-spillet kommer i en PDF-fil, og pakken indeholder 10 forskellige bingoplader, 44 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Penis-bingo kan downloades og printes med det samme. Spillet kan købes her: Penis-bingo

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Lou Noire - Cover - Gæt og grin - med penis

Gæt og grin – med penis! – 34,95 kr.

Gæt og grin – med Penis!

Er I klar til et skægt spil til polterabend? De små ordkort passer lige ned i tasken, og der kan hurtigt gøres klar til et spil Gæt & Grimasser, imens I venter på den næste aktivitet. I den sjove leg – nu med penis – kan alle være med til at gætte!

Gæsterne deles i hold, der skiftes til at gætte alle de sjove ord om polterabend, bryllup og hvedebrødsdagene. Er det dig, der skal mime en “Strap-on” eller slipper du afsted med den lidt mere uskyldige “Bryllupskage”?

Gæt og grin – med penis! kan downloades og printes med det samme. Pakken indeholder 50 forskellige kort med mange af de ord, der i forvejen flyver henover bordet til en festlig polterabend.

Spillet kan købes her: Gæt og grin – med penis!

Penis-Memo - Lou Noire - cover

Penis-Memo – 29,95 kr.

Penis-Memo

Hvem kan huske Penis?
Penis har fundet en masse fjollede hatte frem og taget selfies til det sjove huskespil! I Penis-Memo gælder det om vende brikker og være god til at huske de mange festlige Penis-kort.

Så tag hatten af for Penis og gør klar til det sjove vendespil, hvor det som altid gælder om at få flest stik.

Pakken indeholder 100 spillebrikker (2 x 50 forskellige Penis-kort) samt 8 blanke kort. Spillet er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Spillet kan købes her: Penis-Memo

Gæt og grin til jul med penis - cover

Gæt og grin til jul med penis! – 34,95 kr.

Gæt og grin til jul med Penis

Er I klar til et skægt spil til julefrokost eller julens andre fester? Alle kan være med på en gang Gæt og Grimasser, som nok skal sætte gang i lattermusklerne! Hvilket hold kan gætte flest ord?

Gæsterne deles i hold, der skiftes til at gætte alle de julede ord om julefrokost og juletraditioner. Er det dig, der skal mime en “Kopimaskine” eller slipper du afsted med det lidt mere uskyldige “Bjældeklang”?

Gæt og grin til jul med Penis kan downloades og printes med det samme. Pakken indeholder 50 forskellige kort med mange af de ord, der i forvejen flyver henover bordet til en festlig julefrokost.

Spillet kan købes her: Gæt og grin til jul med penis!

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!