Gode ideer til en romantisk miniferie! Kategori: Parforhold, Rejser, Små uartigheder – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Tag på et romantisk weekendophold

I en travl hverdag kan det være rart at have noget at se frem til sammen. En kildren i maven af forventning om, at lige om lidt så er der endelig tid sammen til at udforske en ny by… og hinanden, væk fra hverdagens stress og jag.

Det behøver ikke at koste de store anstrengelser at tage væk. Afspadser på en fredag og kør afsted torsdag aften efter arbejde. Om det så bare er lige på den anden side af grænsen i Hamburg eller Malmö, så er det en gave til forholdet at komme væk fra det hele og bare have tid til at være jer.

Skal I på weekendtur til København, kan Bella Sky med den pragtfulde udsigt ud over byen anbefales. Klik på billedet og læs mere.

Find et godt hotel til jeres romantiske miniferie

Vigtigere end selve byen er det hjemmefra at finde et hotel, der kan opfylde kravene til en romantisk  miniferie. Brug for eksempel bookingsiden Booking.com og se efter følgende vigtige punkter:

Er hotellet familievenligt?

Børn er skønne, men ikke som selskab til en romantisk brunch, hvor I samtidig skal kigge hinanden dybt i øjnene. Find gerne hoteller, der henvender sig til voksne par uden børn. Sæt flueben i kategorien “romantisk”, som du finder ud “Temaer/typer” på Booking.com. En anden tommelfingerregel er også, at jo dyrere hotel, jo færre børn.

Er det værd at betale lidt ekstra?

Ofte kan man for et par få hundrede kroner ekstra få et værelse med balkon eller den skønneste udsigt ud over vandet med indlagt solnedgang, eller måske er det glæden ved den private spa, der kan give ferien det lille prik over i’et.

Dobbeltseng eller to enkeltsenge?

Det er meget vigtigt at få tjekket, hvilke senge der findes på værelset. To enkeltsenge, der ikke holdes sammen med andet end en tynd topmadras ender hurtigt med en seng i hver ende af rummet – i hvert fald hvis I skal andet end at sove…

Er der noget spændende at se – gerne i gåafstand?

Weekenden kan sagtens tilbringe i sengen, men nogle gange er det også rigtig hyggeligt med en slentretur gennem nye gader med lokkende butikker og indbydende restauranter og nu og da et museum.

Ideer til en romantisk miniferie

Hos Lou Noire får du en masse gode forslag til små, romantiske miniferier. Hvad med en smuttur til Hamburg – kun to timers køretur fra den danske grænse? Eller tre dage i Sevilla, hvor foråret allerede starter i februar? Eller hvad med skønne Rom, fyldt med historie og fantastiske madoplevelser? Kun fantasien sætter grænsen! Book dit eget hotel nu på Booking.com:Booking.com

24 frække kuponer

Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til fødselsdagen eller Valentinsdag. Eller lav en uartig pakkekalender med 24 frække overraskelser til jul. Eller bare, når du har lyst…

Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer.

frække kuponer

Se flere flere forslag til weekendture her

« Sådan undgår du røde knopper i bikinilinjen
Mad, der giver luft i maven under sex »