Gode ideer til en romantisk miniferie! Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , ,

Tag på et romantisk weekendophold

En romantisk miniferie er guld værd for parforholdet! I en travl hverdag kan det være rart at have noget at se frem til sammen. En kildren i maven af forventning om, at lige om lidt så er der endelig tid sammen til at udforske en ny by… og hinanden, væk fra hverdagens stress og jag.

Det behøver ikke at koste de store anstrengelser at tage væk. Afspadser på en fredag og kør afsted torsdag aften efter arbejde. Om det så bare er lige på den anden side af grænsen i Hamburg eller Malmö, så er det en gave til forholdet at komme væk fra det hele og bare have tid til at være jer.

Find et godt hotel til jeres romantiske miniferie

Vigtigere end selve byen er det hjemmefra at finde et hotel, der kan opfylde kravene til en romantisk  miniferie. Se efter følgende vigtige punkter:

Er hotellet familievenligt?

Børn er skønne, men ikke som selskab til en romantisk brunch, hvor I samtidig skal kigge hinanden dybt i øjnene. Find gerne hoteller, der henvender sig til voksne par uden børn. En god tommelfingerregel er også, at jo dyrere hotel, jo færre børn.

Er det værd at betale lidt ekstra?

Ofte kan man for et par få hundrede kroner ekstra få et værelse med balkon eller den skønneste udsigt ud over vandet med indlagt solnedgang, eller måske er det glæden ved den private spa, der kan give ferien det lille prik over i’et.

Dobbeltseng eller to enkeltsenge?

Det er meget vigtigt at få tjekket, hvilke senge der findes på værelset. To enkeltsenge, der ikke holdes sammen med andet end en tynd topmadras ender hurtigt med en seng i hver ende af rummet – i hvert fald hvis I skal andet end at sove…

Er der noget spændende at se – gerne i gåafstand?

Weekenden kan sagtens tilbringe i sengen, men nogle gange er det også rigtig hyggeligt med en slentretur gennem nye gader med lokkende butikker og indbydende restauranter og nu og da et museum.

24 frække kuponer

Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til fødselsdagen eller Valentinsdag. Eller lav en uartig pakkekalender med 24 frække overraskelser til jul. Eller bare, når du har lyst…

Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer – 34,95 kr.
Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere flere forslag til weekendture her