Tillykke med den nye baby Slået op i: Baby – Emner: , , , , , , , , ,

Tillykke med den lille dreng - Lou Noire - Barselsgave

Kuponhæftet til de nybagte forældre indeholder 25 færdige kuponer, blanke kuponer samt 1 forside. Klik på billedet – 34,95 kr.

En sød gave til baby og forældre

Når man lige er blevet forældre til en lille, ny baby, kan det være dejligt med en hjælpende hånd. For de nybagte forældre kan det også være overvældende at få alle gaverne på én gang, og her er det godt at have noget til gode. I det søde kuponhæfte kan du give små gavekort til for eksempel “En lur med pasning”, “En pakke bleer” eller “1 x Babysitning”.

Kuponhæfterne til de nybagte forældre indeholder 25 kuponer, men du bestemmer helt selv, hvor mange du vil give. Alle kuponhæfter er designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du en sød og betænksom gave til de nye forældre.

LÆS OGSÅ: Hvad giver man i barselsgave?

3 søde kuponhæfter til baby og de nye forældre

Giv et kuponhæfte til den lille, nye familie og forkæl dem med en masse små og store gaver, der helt sikkert vil vække glæde! I den søde babypakke finder du også gavekort, der kan indløses til “En børnebog” eller “Et sæt babytøj”. Det sidste er især en rigtig god gave til babyer, der hurtigt vokser sig ud af det første babytøj. Er der noget særligt, du gerne vil glæde baby og forældre med, finder du også blanke kuponer i pakken, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Kuponhæftet til baby og forældre fås i blå, grøn og pink.

Hvad får du?

I hver babypakke er der 25 søde og betænksomme gave-kuponer til nybagte forældre. Der er også blanke kuponer i pakken, hvis der er noget særligt, du gerne vil glæde den lille familie med. Alle tre kuponhæfter indeholder hver 25 små gavekort, 1 forside samt blanke kuponer.

En sød og personlig gaveide til den lille, nye familie.

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en sjov og hyggelig gave, som er nem at lave. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så har du en sød og personlige gave!

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...