Tjekliste til din drømmemand – og hvorfor du skal smide den ud! Kategori: Dating – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Har du en tjekliste til din drømmemand?

Derfor skal du lave en tjekliste! Det kan nemlig være svært at finde noget, hvis du ikke ved, hvad du leder efter – og sådan er det også med mænd. Du kan vælge at date hele internettet, men du kan også prøve at overveje, hvilken mand du egentlig gerne vil have, og hvordan du finder ham.

Hvem er din drømmemand?

Er du også træt af fuldstændig resultatløst at trevle byens discoteker igennem weekend efter weekend, så brug i stedet din lørdag aften fornuftigt og sæt dig roligt ned og find ud af, hvad du leder efter. Hvilken type mand kan gøre dig glad? Har du svært ved umiddelbart at finde et svar, hjælper Lou Noire dig her til at lave din egen tjekliste til din drømmemand – og hun fortæller også, hvorfor det er vigtigt at kassere den bagefter!

Sådan laver du en tjekliste til din kommende kæreste

Du ved helt sikkert en masse om, hvad det er, du IKKE leder efter. Du har sikkert også en liste med krav til din kommende kæreste, hvis det skal lyde lidt pænere. Men han er altså ikke dukket op endnu. Måske fordi du har kigget efter de forkerte mænd?

Se på dine venner. Hvis de alle sammen elsker fest og farver ligesom dig, så er sandsynligheden for, at du skal have dig en stille og rolig landmand ret lille. Hvis du omvendt elsker at tilbringe dine aftener hjemme foran tv’et med strikketøj og portvin, så bliver det nok ikke et lykkeligt match mellem dig og Mr. Adventure.

Prøv at lave din egen tjekliste. Tag udgangspunkt i din omgangskreds. Skriv hvilke positive kvaliteter, dine venner har, hvad det er, der gør, at de er i dit liv. Samtidig skriver du faktisk en liste over, hvad det er, du leder efter hos en kæreste. Skriv alt på og del så listen op i ”Skal være”, ”må gerne være” og ”ikke så vigtigt, men må gerne være”. Man kan ikke få det hele, men du får en ledetråd, som kan guide dig.

Den lille bog om dating

Hvad leder du i virkeligheden efter?

Måske går dine krav til en kæreste mest på det fysiske, og når du så møder en mand, som lever op til det, så viser det sig, at du taler med en mødding. Det er synd, at man ikke kan se udenpå, hvordan mænd er indeni. Så snart du lægger de rent fysiske krav væk og begynder at tale med de mænd, du møder, helt uden fordomme og forhåbninger til et sommerbryllup, så begynder det at rykke. Så møder du faktisk en masse dejlige mænd.

Frem for at fokusere på, at du ikke kan fordrage blonde mænd eller mænd, der er under 1.80, så prøv i stedet at finde ind til hvilke menneskelige egenskaber, du gerne vil dele budgetkonto med. Hvilken type mennesker er der i forvejen i dit liv, og hvorfor er det folk, du holder tæt på dig? Hvad sætter du pris på hos andre mennesker?

Hvad får dig til at føle dig elsket?

Hvad er det, dine venner gør, der får dig til at føle dig elsket? Det er det, du skal lede efter!

Gå din liste igennem igen og streg alt ud, der har med ydre faktorer at gøre: udseende, økonomi etc. Tilbage har du nu en liste med de helt basale værdier, som fortæller om, hvem du er. Det er de ting, der er helt centrale i dit forhold til andre mennesker, og som skal være til stede, hvis du skal indgå i en relation til et andet menneske.

Ting, du ikke bør have på din tjekliste:

  • Et minimumsgrænse på indtægt – det kan være, han er nyuddannet og er to uger fra at lande sit drømmejob med den høje løn
  • Højde
  • Alder – måske er din drømmemand 10 år ældre end dig selv – eller 10 år yngre. Og hvad så? Alder er bare et tal
  • Jobtitel

Ting, du skal kigge efter hos en mand:

  • At I taler godt sammen. Et godt tegn er, at I ikke kan holde op med at snakke, når I er sammen
  • At I har fælles værdier og grundlæggende vil det samme med livet
  • At han vil gøre gode ting for dig og er opmærksom på, om du er glad og har det godt

Gå efter personlighed

Det nytter ikke noget at gå ud i verden og lede efter noget, der kun er udenpå. Hvis du kun går efter de lækre mænd, så bliver det meget svært at finde en, som passer til din personlighed. Du må gøre op med dig selv, hvad det er for nogle indre kvaliteter, du leder efter.

Nogle gange møder man sin modsætning, den pertentlige bliver kæreste med rodehovedet og den introverte forelsker sig i festens midtpunkt. Det er dog vigtigt, at du har gjort dig klart, hvad du slet ikke vil tolerere hos en mand, f.eks. stofmisbrug, dovenskab og økonomisk sløseri. Det er de ting, som du kan sætte på ”Ikke til forhandling”-listen. Møder du sådan en mand, kan du gå udenom ham med det samme.

Derfor skal du smide din tjekliste ud

Når du har lavet din tjekliste, så smid den ud. Nu ved du, hvad du leder efter, men uanset hvornår du så møder din kæreste, så kan han alligevel ikke leve op til alle dine krav. Skær den ned til tre punkter, som heller ikke er til forhandling. Dette skal være dine kerneværdier, som du slet ikke kan leve med eller uden hos en mand. Alle de andre punkter er bare ønsker. Og måske kan du alligevel godt leve med, at han krummer på køkkenbordet, bare han er sød nok.

Det vigtigste er, at du dater med et åbent sind. Hvis du går på date med en tjekliste med 50 punkter, der skal være opfyldt, før du vil give ham bare en lille chance, så kan det holde dig tilbage fra at møde en mand, som kunne være helt fantastisk at leve sammen med. Omvendt kan en mand, der ser godt ud på papiret vise sig at være umulig at leve sammen med.

Men prøv at lade være med at fokusere på udseende og økonomi. Fokusér på karaktertræk, personlighed og værdier. Det er ikke sikkert, at han overhovedet ligner det, du har forestillet dig. For at finde ud af, om han er noget for dig, bliver du dog først og fremmest nødt til at lære ham bedre at kende – og det gør du kun ved at tale med ham.

Læs også: Er du genert? Sådan taler du med en mand

Læs den sjove datingbog Jagten på Drømmemanden!

Jagten på Drømmemanden – 149,95 kr.

Ved du ikke, hvilken type mand, du leder efter? I Jagten på Drømmemanden kan du komme på date med 30 forskellige mandetyper. I den sjove fortælling om at finde kærligheden kan du vælge frit imellem de mange forskellige datinghistorier, imens du prøver at finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs alle de andre artikler om dating...

« Er du genert? Sådan taler du med en mand
Pinup- og rockabilly-shops i Hamborg »