Tjekliste til din drømmemand – og hvorfor du skal smide den ud! Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Har du en tjekliste til din drømmemand?

Det er en rigtig god ide at lave en tjekliste til din drømmemand! Det kan nemlig være svært at finde noget, hvis du ikke ved, hvad du leder efter – og sådan er det også med mænd. Du kan vælge at date hele internettet, men du kan også prøve at overveje, hvilken mand du egentlig gerne vil have, og hvordan du finder ham.

Hvem er din drømmemand?

Er du også træt af fuldstændig resultatløst at trevle byens discoteker igennem weekend efter weekend, så brug i stedet din lørdag aften fornuftigt og sæt dig roligt ned og find ud af, hvad du leder efter. Hvilken type mand kan gøre dig glad? Har du svært ved umiddelbart at finde et svar, får du her hjælp til at lave din egen tjekliste til din drømmemand – og hun fortæller også, hvorfor det er vigtigt at kassere den bagefter!

Sådan laver du en tjekliste til din kommende kæreste

I Den lille bog om dating får du hjælp til at lave en tjekliste til din drømmemand. For du ved helt sikkert en masse om, hvad det er, du IKKE leder efter. Men hvilken type mand er det egentlig du drømmer om, helt inderst inde? Hvad er det, der får dig til at føle dig elsket? Det finder du ud af, når du har læst bogen!

Derfor skal du smide din tjekliste ud!

Når du har lavet din tjekliste, så smid den ud. Nu ved du, hvad du leder efter, men uanset hvornår du så møder din kæreste, så kan han alligevel ikke leve op til alle dine krav. Skær den ned til tre punkter, som heller ikke er til forhandling. Dette skal være dine kerneværdier, som du slet ikke kan leve med eller uden hos en mand.

Det vigtigste er, at du dater med et åbent sind. Hvis du går på date med en tjekliste med 50 punkter, der skal være opfyldt, før du vil give ham bare en lille chance, så kan det holde dig tilbage fra at møde en mand, som kunne være helt fantastisk at leve sammen med. Omvendt kan en mand, der ser godt ud på papiret vise sig at være umulig at leve sammen med.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...