Udklædning til polterabend – få inspiration her! Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Sjove ideer til udklædning af bruden

Til en polterabend hører ofte også en eller anden form for udklædning. Bruden kan i den mere uskyldige ende udstyres med slør og tylskørt. Det behøver dog ikke kun at være kitch. Måske skal udklædningen bare være en lille ekstra ting, som skal pynte bruden på noget af dagen. Populært, men måske efterhånden også lidt passé, er det med et lyserødt bånd med teksten “Bride to be”.

Vil du male – så må du betale!

T-shirt - Hvis du vil male... - Lou Noire - Dame

T-shirt – Hvis du vil male – så må du betale! Klik her for at læse mere.

Er veninden en, der kan tåle lidt af hvert, så giv den bare gas med udklædningen, f.eks. den sjove t-shirt som du kan se her. Kort fortalt, så går festlegen på t-shirten ud på, at bruden skal sælge hjerterne for det beløb, der står i dem. Køberen må så dekorere hjertet eller skrive en sjov besked. For bruden, der bare aldrig bliver pinlig berørt, er det her virkelig en sjov ide!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Ideer til fælles udklædning

Det er også meget populært med et fælles tema, hvor alle er klædt ud i det samme outfit. Det gør bare noget ved stemningen og fællesskabsfølelsen, at alle matcher!

En sjov ide er de festlige t-shirts, som du kan se herunder. T-shirten med en “Checkliste til polterabend” er samtidig også en sjov festleg, med en to do-liste til dagens udskejelser. Konkurrencen om at komme hurtigst igennem sin checkliste kan løbe hele dagen eller være et sjovt indslag på en polterabend, der slutter med en bytur. Klik på billederne for at læse mere om de enkelte t-shirts!

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« En brudekjole i toiletpapir – og andre sjove lege til en polterabend
Sådan lægger du et budget for en polterabend »