Underholdning til bryllup Slået op i: Bryllup – Emner: , , , ,

Ideer til en sjovt indslag til bryllup

Leder du efter ideer til underholdning til bryllup? Og vil du gerne komme med et underholdende indslag, der ikke er en sang eller en tale? Her hos Lou Noire får du masser af inspiration til festlige indslag med brudeparret i centrum!

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt de sjove spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir papir, og så er I klar til en festlig dag.

Underholdning til bryllup

Gode råd til brudeparret og ægteskabet

Mangler du et festligt indslag til et bryllup, så bed gæsterne om at udfylde kortene med gode råd og kærlige ord til brudeparrets vej ind i ægteskabet. Modsat den traditionelle gæstebog hvor du efter et par glas vin lige skal finde på en masse kloge ord, så kan du her bare færdiggøre sætningerne med få eller kun et enkelt ord.

Sammen danner bogens sætninger en lille bog til brudeparret med masser af kærlige råd til ægteskabet. Bogen med de kærlige råd vil helt sikkert være en af de mindeværdige gaver, som brudeparret tager frem om mange år og læser med glæde (og måske et lille lommetørklæde!). Bogen kommer i en PDF-fil, som du selv skal printe.

Bøgerne kommer i to versioner: Gode råd til brudeparret, der er holdt i en munter og festlig tone og Gode råd til ægteskabet, der er fyldt med romantiske og kærlige råd. Selv om der er enkelte overlap imellem bøgerne, så er det færdige resultat af begge bøger ret forskelligt.

Læs mere om bøgerne her: Gode råd til brudeparret og Gode råd til ægteskabet

Masser af festlige indslag til bryllup!

Mangler du et lille indslag eller en sjov festleg til brylluppet? I den romantiske bryllupspakke er der 7 sjove ryste sammen-spil, hvor gæsterne kan lære hinanden at kende og masser af underholdning med det nygifte brudepar i centrum. Send f.eks. gæsterne ud på en fotosafari, så brudeparret kan få alle de billeder, de ønsker sig. Eller lad brudeparret gætte, hvad den anden vil svare på de sjove spørgsmål om hinanden. Fås i to forskellige design, med blomster eller helt klassisk i sort og hvid.

Banner - Bryllup - Lou Noire

Læs alle artikler om bryllupper...