Varm kakao med alkohol: Candy Cane Tipsy Chocolate Kategori: Jul, Livsstil – Tags: , , , , , ,

Lav en julet varm kakao med smag af pebermynte

Candy Cane Tipsy Chocolate er en rigtig julekakao med et lille tipsy twist. Den klassiske varme kakao har her fået et tvist af vodka med pebermyntesmag og ser festlig ud med sin fine Candy Cane og de små skumfiduser. Glem glöggen og inviter i stedet gæsterne på en Candy Cane Tipsy Chocolate – så er alt godt pyntet til jul!

Se alle de andre opskrifter på varmende vinterdrikke – klik her!

Ingredienser

  • 2 spsk kakao-pulver
  • 1½ dl varmt vand
  • 2 dl varmt mælkeskum
  • Evt. flødeskum
  • Marshmallows eller små skumfiduser
  • Candy Cane / sukkerstok

Sådan gør du

  1. Kom kakao-pulveret i et højt glas og tilsæt kogende vand.
  2. Rør godt til alle klumper er væk.
  3. Tilsæt det varme mælkeskum.
  4. Test at blandingen ikke er kogende varm – så fordamper alkoholen nemlig, når du kommer den i.
  5. Tilsæt så meget pebermyntevodka, som du synes, du har fortjent – og rør godt.
  6. Pynt evt. med flødeskum, skumfiduser og lidt knuste sukkerstokke.
  7. Sæt en sukkerstok i den varme kakao som prikken over i’et!

Et par tips til at få den bedste varme kakao

Du kan sagtens lave varm kakao på ren mælk, men det bliver hurtigt vammelt. Brug i stedet for halvt vand og halvt mælk. Vælger du at lave kakao på den cremede mandelmælk eller anden plantemælk, så vær opmærksom på, at meget kakaopulver indeholder mælkeprotein eller spor af mælk.

Hvis du gerne vil have en fyldig og syndig varm kakao, som den du får på caféerne, skal du anskaffe dig en mælkeskummer. Det er dén, der giver det cremede mælkeskum i den varme kakao. Vær opmærksom på, at det ikke er nok med en håndskummer, der bare pisker mælken, den skal også kunne varme den samtidig.

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Få alle de andre opskrifter på varme vinterdrikke...

« Den bedste opskrift på iste
Varm kakao med pebermynte: Peppermint Hot Chocolate »