Varm kakao med alkohol: Candy Cane Tipsy Chocolate Kategori: Jul, Livsstil – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Lav en julet varm kakao med smag af pebermynte

Candy Cane Tipsy Chocolate er en rigtig julekakao med et lille tipsy twist. Den klassiske varme kakao har her fået et tvist af vodka med pebermyntesmag og ser festlig ud med sin fine Candy Cane og de små skumfiduser. Glem glöggen og inviter i stedet gæsterne på en Candy Cane Tipsy Chocolate – så er alt godt pyntet til jul!

Se alle de andre opskrifter på varmende vinterdrikke – klik her!

Hvilken kakao skal du bruge til Candy Cane Tipsy Chocolate?

Brug en god kakao med masser af smag – og vælg gerne en kakao af god kvalitet. NORU har lavet det, de selv kalder for Verdens bedste kakao, og det har de ret i! Kakao-blandingen smager præcis, som en varm kakao skal smage. Kakaoen fås også i en mindre pose med 700 gram til 67,00 kr. – men du kan lige så godt købe den store pose med det samme. Det her er en kakao, du kommer til at elske.

Køb den her: Verdens bedste kakao fra NORU

kakao

Verdens bedste kakao fra NORU – 150,00 kr. for 2 kilo

Hos Noru finder du et endnu større udvalg af varm kakao i mange spændende varianter. Dem kan du læse om her: 5 slags varm kakao, du skal prøve!

is-chai

Sådan laver du en Candy Cane Tipsy Chocolate

Find et stort glas eller en kop med plads til mindst 4 dl. Den varme kakao med den dekorative sukkerstok ser især flot ud i et rigtigt julekrus, der her har fået en varm trøje på! Kan købes her: Julekrus fra Temashop

jule krus kop

Julekrus fra Temashop – 99,00 kr.

Ingredienser

pebermyntekakao

På billedet: Smirnoff Peppermint Twist fra Barlife – 159,00 kr. Køb den her.

Sådan gør du

  1. Kom kakao-pulveret i et højt glas og tilsæt kogende vand.
  2. Rør godt til alle klumper er væk.
  3. Tilsæt det varme mælkeskum.
  4. Test at blandingen ikke er kogende varm – så fordamper alkoholen nemlig, når du kommer den i.
  5. Tilsæt så meget pebermyntevodka, som du synes, du har fortjent – og rør godt.
  6. Pynt evt. med flødeskum, skumfiduser og lidt knuste sukkerstokke.
  7. Sæt en sukkerstok i den varme kakao som prikken over i’et!

Et par tips til at få den bedste varme kakao

Du kan sagtens lave varm kakao på ren mælk, men det bliver hurtigt vammelt. Brug i stedet for halvt vand og halvt mælk. Vælger du at lave kakao på den cremede mandelmælk eller anden plantemælk, så vær opmærksom på, at meget kakaopulver indeholder mælkeprotein eller spor af mælk.

Hvis du gerne vil have en fyldig og syndig varm kakao, som den du får på caféerne, skal du anskaffe dig en mælkeskummer. Det er dén, der giver det cremede mælkeskum i den varme kakao. Vær opmærksom på, at det ikke er nok med en håndskummer, der bare pisker mælken, den skal også kunne varme den samtidig.

Latte mælkeskummer fra Gastroback – 699,00 kr. Køb den her.

NB! Alle priser var gældende den dag, artiklen blev skrevet. Klik venligst på linket for at få den opdaterede pris.

Få alle de andre opskrifter på varme vinterdrikke...

« Den bedste opskrift på iste
Varm kakao med pebermynte: Peppermint Hot Chocolate »